Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

5 mei 2021

Kleurtechnieken

De ontwikkeling van kleurtechnieken staat nooit stil! Waar sommige technieken snel weer verdwijnen, blijven andere technieken langer hangen of komen zelfs weer terug. In deze blog zetten we 5 populaire kleurtechnieken op een rij.

28 april 2021

Elleure Ervaringen: Hair by Ingmar

Bij Elleure vinden we het belangrijk om toegankelijk te zijn. Daarom bieden we je gratis inspiratie en tutorials en doen we niet aan verplichte aanschaf van producten. Wij kunnen je natuurlijk veel informatie geven over onze producten, maar wat is er nu fijner dan horen wat échte professionals uit het kappersvak van Elleure vinden? Daarom een nieuwe serie op onze blog: Elleure ervaringen!

21 april 2021

Waarom Clarifier Blond Plex zo uniek is

Nu de balayage, highlights en blonde looks helemaal hip zijn, zijn oplichtende producten niet meer weg te denken uit je salon. Het liefst wil je natuurlijk het haar van je klanten zo min mogelijk beschadigen, maar dat kan met oplichten best lastig zijn. Daar heeft Elleure wat op bedacht! Met Clarifier Blond Plex kun je perfect oplichten (tot wel 10 tinten!) zonder dat je het haar van je klant hoeft te beschadigen. Hoe dat zit, leggen we je uit in deze blog!

14 april 2021

Gespot: Kleurtrends 2021

Als professional in de kapperswereld wil je natuurlijk altijd op de hoogte zijn van de nieuwste kleurtrends. Elleure helpt je hier graag bij en zet dé kleurtrends voor 2021 overzichtelijk op een rij! Deze vijf looks ga je zeker voorbij zien komen in je salon.

31 maart 2021

Bescherm je haar tegen de zon!

De zon schijnt weer! Tijd om lekker naar buiten te gaan en van het weer te genieten. Dat je je huid moet beschermen tegen de zon wist je waarschijnlijk al, maar ook je haar heeft bescherming nodig!

26 maart 2021

Nieuwe Elleure Tutorial online!

Bij Elleure vinden we het belangrijk om je op de hoogte te houden van de nieuwste trends en kleurtechnieken en om je te inspireren! Daarom hebben we speciaal voor jou de Elleure Online Educatie ontwikkeld. Regelmatig vind je hier een nieuwe tutorial, zo ook weer vandaag!

22 maart 2021

Elleure Teinture genomineerd voor de Dutch Beauty Award 2021

Dutch Beauty Award is dé Beautyprijs van Nederland. De Dutch Beauty Award wordt ieder jaar georganiseerd door de vereniging Experts of Beauty. Alle producten die meedoen, worden beoordeeld door een jury van professionals. Elleure Teinture is genomineerd in de categorie 'Made in NL'. Onze permanente kleuringslijn wordt immers in Nederland geproduceerd!

17 maart 2021

Waarom het Teinture Colour Serum onmisbaar is

Dat haar na het kleuren extra verzorging nodig heeft, wist je vast al. Maar wat nou als je het haar extra verzorging kon bieden tijdens het kleuren? Daar heeft Elleure wat op bedacht!

25 februari 2021

Vegan haarverf: Wat betekent dat?

Wist je al dat de Elleure Teinture lijn volledig vegan is? Met deze permanente haarkleuring kan dus iedereen met een gerust hart z'n haar kleuren! Maar wat houdt 'vegan' nu precies is? Dat leggen we je uit in deze blog!

19 februari 2021

Hoe bepaal ik welke kleur bij mijn klant past?

Natuurlijk kijk je naar de laatste trends als het op het kiezen van een kleur aankomt. Maar vergeet vooral niet om even te checken of de kleuren in kwestie wel bij je klant staan. Hoe? Met een kleuradvies én een beetje hulp van Elleure natuurlijk!

17 februari 2021

Wat maakt Elleure uniek?

Wil je met je het merk waar je mee werkt een verantwoorde keus maken? En zoek je een kwaliteitsproduct waarmee je jouw creativiteit uitdaagt? Dan is Elleure hét merk voor jou! In deze blog vertellen we je meer over wat Elleure zo uniek maakt.

15 februari 2021

Meadowfoam oil – Het unieke ingrediënt van Elleure

Hoewel je misschien nog nooit van Meadowfoam Oil hebt gehoord, heeft deze unieke olie wel geweldige eigenschappen! Het heeft namelijk potentieel om je haar te hydrateren zonder een vettig gevoel achter te laten. Niet voor niks dus dat Elleure Meadowfoam Oil in de permanente haarkleuring gebruikt!