Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

7 juni 2023

Elleure in de media

Elleure is de afgelopen tijd weer in de media verschenen en wel in het prestigieuze Coiffure magazine en het populaire Echos Coiffure blad, dat wordt verspreidt onder alle professionele kappers in België.

14 april 2023

Maak kennis met Elleure op The Hair X-perience

Vorig jaar stonden we met Elleure voor het eerst op The Hair X-percience. Dit was een groot succes, daarom zijn wij ook dit jaar weer te vinden op het enige complete kappersevent in Nederland.

6 april 2023

Zo verzorg je het haar na een blondeerbehandeling

Het is algemeen bekend dat blonderen de conditie van het haar niet ten goede komt. Hoe kun je blond haar het beste verzorgen na een blondeerbehandeling om het zo gezond mogelijk houden? En welk advies geef je de klant na het blonderen, zodat ook zij het haar gezond, glanzend en mooi van kleur kunnen houden?

3 april 2023

Oplichttechnieken met Elleure Clarifier

Elleure Clarifier is dé lijn voor alle oplichtende services. De lijn bestaat uit de Clarifier Blondeerpoeder en Clarifier Blond Plex. De blondeerpoeders zijn geschikt voor verschillende blondeertechnieken, zoals balayage, face framing, babylights en teasylights.

9 februari 2023

Elleure ervaringen: Rockpaperscissors

Bij Elleure vinden wij het belangrijk jou te voorzien van zoveel mogelijk informatie. Dit doen we onder andere door middel van duidelijke productomschrijvingen en gratis inspiratie en tutorials. Zo weet jij precies wat je van onze producten kunt verwachten en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Maar het liefst hoor je natuurlijk hoe kappers het vinden om met de producten Elleure te werken!

19 januari 2023

Maak kennis met onze aerosolproducten

Modeler is onze unieke stylinglijn en bevat producten waarmee elke gewenste coupe gecreëerd kan worden. In dit haarstylingsassortiment zitten 3 aerosol producten: Haarlak, Textuur Droogshampoo en Mousse. Deze producten worden door middel van een gas uit de flacon verspreidt. Hierdoor is het stylingproduct nauwkeurig toe te passen.

5 januari 2023

Elleure Brillant Violet: blond en grijs haar op z’n mooist

Zorg dat gekleurd en natuurlijk blond en grijs haar prachtig koel blijft met Elleure Brillant Violet. Deze haarverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld om gele ondertonen en dofheid uit het haar te verwijderen en het haar een optimale verzorging te geven.

22 december 2022

Deze haarkleuren worden de trend in 2023

Met het nieuwe jaar voor de deur is het tijd om ons alvast te verdiepen in de nieuwe haarkleurtrends. Van opvallende roodtinten tot wat subtielere tinten en natuurlijke haarkleuren, zoals bruin, er zit voor iedereen wel wat tussen. Benieuwd wat je kunt verwachten? Wij geven jou een overzicht van de mooiste haarkleurtrends van 2023.

15 december 2022

Elleure op de cover van vaktijdschrift De Kapper

We zijn ontzettend trots; Elleure staat deze maand op de cover van De Kapper. De Kapper is hét vaktijdschrift voor de totale kappersbranche. In dit artikel lees je alles over ons merk en wat onze succesfactoren zijn.

8 december 2022

Zo creëer je de perfecte blow dry behandeling met Elleure

De blow dry, ook wel blow out genoemd, is een ontzettend populaire behandeling waarbij het haar perfect in model wordt geföhnd. Tijdens een blow dry behandeling wordt het haar eerst gewassen en daarna laag voor laag in model geföhnd. Tijdens het föhnen wordt een ronde föhnborstel gebruikt waardoor er een golvend volume wordt gecreëerd.

17 november 2022

Elleure Brillant: ultieme verzorging voor gekleurd haar

Gekleurd haar heeft speciale verzorging nodig. Je wilt tenslotte dat klanten zo lang mogelijk van het gekleurde haar kunnen genieten. Elleure Brillant biedt de ultieme verzorging voor gekleurde lokken. Zo zorg je ervoor dat die prachtige glanzende kleur na een kleurbehandeling wordt behouden.

28 september 2022

Zo kies je de perfecte kleur voor jouw klant

Wil jouw klant een drastische kleurverandering? Kies dan nooit zo maar een kleur die je mooi lijkt, maar let er op dat de haarkleur wel bij zijn/haar huid past! Wanneer je namelijk de verkeerde haarkleur kiest, kan het zijn dat de huid er grauw of juist rood gaat uitzien of dat de make-up misstaat. Verdiep je daarom van tevoren goed in welke kleuren er bij jouw klant passen.