Brillant Violet

Filter resultaten
 • Stap 2 moma-heart
  Elleure Brillant Violet Kleur Masker 250ml
  (€ 23,99   incl. btw)
  moma-check-mark Morgen in huis
 • Stap 1 moma-heart
  Elleure Brillant Violet Kleur Shampoo 250ml
  (€ 18,50   incl. btw)
  moma-check-mark Morgen in huis
 • moma-heart
  Elleure Brillant Violet Kleur Shampoo 500ml
  (€ 18,15   incl. btw)
  moma-check-mark Morgen in huis
 • Stap 1 moma-heart
  Elleure Brillant Violet Kleur Shampoo 1000ml
  (€ 37,50   incl. btw)
  moma-check-mark Morgen in huis
 • 1-2-3 haircare routine moma-heart
  Elleure Brillant Violet Kleur pakket
  (€ 59,17   incl. btw)
  moma-check-mark Morgen in huis

Elleure Brillant Violet – voor prachtig blond en grijs haar

Brillant Violet is een lijn specifiek ontworpen voor gekleurd blond en grijs haar. Deze haarverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld om gele ondertonen en dofheid uit het haar te verwijderen en het haar een optimale verzorging te geven.

De producten in de Brillant Violet lijn voeden en verzorgen het haar intensief, terwijl ondertussen gele ondertonen worden geneutraliseerd.

Professionele haarverzorging voor blond en grijs haar

Elleure Brillant Violet bestaat uit een kleurshampoo (250, 1000ml) en kleurmasker (250ml). Dankzij de verschillende formaten binnen deze lijn zijn de producten niet alleen geschikt voor professioneel gebruik in de salon, maar kunnen ze ook door de klant thuis worden gebruikt om de haarkleur de optimale verzorging te geven.

Unieke formule

Dankzij de unieke formule van Brillant Violet krijgt blond en grijs haar precies wat het nodig heeft. De blauwe bes, boordevol antioxidanten en vitamines A, C, en E, hydrateert intensief en bevordert een gezonde bloedcirculatie naar de haarwortel, wat helpt bij het herstel van beschadigingen en het stimuleren van haargroei. Citroen, rijk aan vitamine C, beschermt de haarfollikels tegen schadelijke vrije radicalen en bevordert de aanmaak van collageen voor sterker en efficiënter groeiend haar. Het resultaat? Een heldere, levendige haarkleur.

Vegan en UV-bescherming

De Elleure Brillant Violet kleurshampoo en het kleurmasker zijn de perfecte verzorging voor blond en grijs haar. De producten zijn 100% vegan, hebben een UV-filter en bevatten geen sulfaten, parabenen en siliconen. Alles voor het beschermen van het haar en de haarkleur!

Een heldere haarkleur met heerlijke geur

De Brillant Violet lijn wordt gekenmerkt door de frisse en zachte zoete geuren van kers en witte bloemen en de zachte geuren van vanille en amber.

1-2-3 haircare routine met Elleure Brillant Violet

Geef blond en grijs haar de verzorging die het nodig heeft met de Elleure Brillant Violet 1-2-3 haircare routine. Voor gezond uitziend haar met een heldere, frisse haarkleur die langdurig mooi blijft.

Stap 1 - Reinigen met Elleure Brillant Violet Kleur Shampoo: Begin met twee keer wassen: de eerste keer voor een diepe reiniging van de hoofdhuid en de tweede keer om het haar te verzorgen.
Stap 2 - Voeden met Elleure Brillant Violet Kleur Masker: Gebruik het haarmasker voor intensieve hydratatie.
Stap 3 - Afsluiten met Elleure Brillant Kleur Conditioner: De conditioner houdt vocht vast, zorgt voor zachtheid en een betoverende glans.

Wil je meer informatie over deze haarverzorgingsroutine? In onze blog '1-2-3 haircare routine met Elleure' lees je er alles over.