Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

1 november 2023

Elleure haarmaskers: het geheim van de professionele kapper

Als professionele kapper streef je altijd naar het beste voor jouw klanten. Met de haarmaskers van Elleure biedt jij jouw klanten nét dat beetje extra. Met deze intensieve haarverzorging is het mogelijk om haarproblemen aan te pakken en de algehele haarconditie te verbeteren.

20 oktober 2023

Waarom kiezen kappers voor Elleure?

Het is nu vier jaar geleden dat we met trots Elleure introduceerden in de kapperswereld. Wat begon met een haarkleuringslijn, heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige, veganistische collectie van haarkleuringen, styling- en verzorgingsproducten. Het is voor ons hartverwarmend om te zien hoe de populariteit van Elleure binnen de branche is toegenomen. Steeds meer salons kiezen ervoor om exclusief met Elleure te werken!

1 augustus 2023

Elleure – 3 jaar vol schitterende haarkleuringen en stijlvolle looks

1 augustus bestaat Elleure 3 jaar! Er is in deze drie jaar veel gebeurd. We hebben een compleet en hoogwaardig assortiment haarkleuring, haarverzorging en stylingproducten ontwikkeld voor de kapper van nu. Graag blikken we samen met jou terug op deze en andere hoogtepunten van onze afgelopen 3 jaar!

17 juli 2023

Het belang van UV-bescherming in haarproducten

Als het op haarverzorging aankomt, willen we allemaal graag onbeschadigd, volumineus en glanzend haar. Maar er is een belangrijke factor die vaak over het hoofd wordt gezien: blootstelling aan schadelijke UV-stralen.v

26 juni 2023

Recap: Elleure op The Hair X-perience

11 en 12 juni stond Elleure op The Hair X-perience. Deze dagen heb je de kans gehad om je volledig in de wereld van Elleure te wanen. Bij onze prachtige stand kon je de Elleure feeling ervaren en al onze product lijnen bekijken en uitproberen.

7 juni 2023

Elleure in de media

Elleure is de afgelopen tijd weer in de media verschenen en wel in het prestigieuze Coiffure magazine en het populaire Echos Coiffure blad, dat wordt verspreidt onder alle professionele kappers in België.

14 april 2023

Maak kennis met Elleure op The Hair X-perience

Vorig jaar stonden we met Elleure voor het eerst op The Hair X-percience. Dit was een groot succes, daarom zijn wij ook dit jaar weer te vinden op het enige complete kappersevent in Nederland.

6 april 2023

Zo verzorg je het haar na een blondeerbehandeling

Het is algemeen bekend dat blonderen de conditie van het haar niet ten goede komt. Hoe kun je blond haar het beste verzorgen na een blondeerbehandeling om het zo gezond mogelijk houden? En welk advies geef je de klant na het blonderen, zodat ook zij het haar gezond, glanzend en mooi van kleur kunnen houden?

3 april 2023

Oplichttechnieken met Elleure Clarifier

Elleure Clarifier is dé lijn voor alle oplichtende services. De lijn bestaat uit de Clarifier Blondeerpoeder en Clarifier Blond Plex. De blondeerpoeders zijn geschikt voor verschillende blondeertechnieken, zoals balayage, face framing, babylights en teasylights.

9 februari 2023

Elleure ervaringen: Rockpaperscissors

Bij Elleure vinden wij het belangrijk jou te voorzien van zoveel mogelijk informatie. Dit doen we onder andere door middel van duidelijke productomschrijvingen en gratis inspiratie en tutorials. Zo weet jij precies wat je van onze producten kunt verwachten en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Maar het liefst hoor je natuurlijk hoe kappers het vinden om met de producten Elleure te werken!

19 januari 2023

Maak kennis met onze aerosolproducten

Modeler is onze unieke stylinglijn en bevat producten waarmee elke gewenste coupe gecreëerd kan worden. In dit haarstylingsassortiment zitten 3 aerosol producten: Haarlak, Textuur Droogshampoo en Mousse. Deze producten worden door middel van een gas uit de flacon verspreidt. Hierdoor is het stylingproduct nauwkeurig toe te passen.

5 januari 2023

Elleure Brillant Violet: blond en grijs haar op z’n mooist

Zorg dat gekleurd en natuurlijk blond en grijs haar prachtig koel blijft met Elleure Brillant Violet. Deze haarverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld om gele ondertonen en dofheid uit het haar te verwijderen en het haar een optimale verzorging te geven.