Wat maakt Elleure uniek?

Wil je met je het merk waar je mee werkt een verantwoorde keus maken? En zoek je een kwaliteitsproduct waarmee je jouw creativiteit uitdaagt? Dan is Elleure hét merk voor jou! In deze blog vertellen we je meer over wat Elleure zo uniek maakt.

Kleurrijk en stijlvol
Elleure is kleurrijk, stijlvol en heeft een unieke uitstraling. Er zijn vier productlijnen: de permanente kleuringslijn Teinture, de Clarifier lijn voor oplichtende kleurservices, de verschillende haarverzorgingslijnen en de Modeler stylingslijn.

Eindeloos combineren
De Elleure Teinture lijn is volledig vegan, van de kleuringen tot de oxydanten. De Elleure Teinture lijn bestaat uit 62 kleuren, oxydanten in vijf percentages en een serum voor optimaal kleurbehoud. Met deze basis kun je alle kleurcombinaties maken die je maar wilt. Laat je creativiteit dus de vrije loop en combineer erop los.

De Elleure Teinture permanente crème kleuring is bovendien verrijkt met Meadowfoam Oil en vitamine C. Hierdoor krijgt het haar een extra hydratatie kick tijdens het kleuren en wordt het beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De kleuring die een perfecte grijsdekking garandeert heeft een crème substantie en een aangename geur voor een natuurlijk en zacht kleurresultaat. Het ammoniakgehalte is tot een minimum beperkt om het haar zo min mogelijk aan te tasten en voor een gezond en glanzend resultaat te zorgen.

Single Use kit
Met deze nieuwe vegan haarkleuring kun je ook de productverkoop een boost geven. Elleure heeft namelijk een unieke Single Use kit ontwikkeld. Deze bevat een 50ml tube van een van de twintig kleuren, 50 ml Oxydant 6% en een 15 ml serum. Met deze unieke, professionele samenstelling kunnen klanten thuis gemakkelijk zelf hun uitgroei bijwerken. Om ervoor te zorgen dat jouw klanten altijd met professionele producten blijven kleuren.

Oplichten op twee manieren
Elleure Clarifier bestaat uit twee producten: een basis blondeerpoeder en Blond Plex. Het basis blondeerpoeder is stuifvrij, elimineert warme ondertonen en kan het haar tot acht tinten oplichten. Maar zoek je iets extra’s, dan gaat Blond Plex een stap verder. Hiermee kun je het haar tot maar liefst tien tinten oplichten.

Het geheim zit in de voedende kracht van het Polyaminosuiker condensaat waarmee de beschadiging die normaal bij oplichting plaatsvindt wordt beperkt. Gehydrolyseerde keratine zorgt ervoor dat de aantasting van de haarschubben wordt verminderd. Dit zorgt voor gezonder haar na een standaard oplichtende behandeling. Het resultaat? Een prachtige kleur én gezond, glanzend haar!

Voor elk haartype de juiste verzorging

De Elleure haarverzorging biedt 5 verschillende lijnen: Brillant, Brillant Violet, Hydrater, Édifiant en Beaucoup. De lijnen zijn geschikt voor verschillende haartypes en –behoeftes, zo is er voor iedereen een geschikte lijn beschikbaar. Zoals je van Elleure gewend bent, bevatten de producten formules die met zorg zijn samengesteld met de meest hoogwaardige ingrediënten. Laat je daarnaast verrassen door de heerlijke, subtiele en unieke geuren die speciaal zijn afgestemd op iedere lijn.

Uiteraard zijn alle verzorgingsproducten 100% vegan, dierproefvrij en bevatten ze geen sulfaten, parabenen en siliconen. De formules zijn dus niet alleen goed voor het haar, maar ook voor mens, dier en milieu.

Modeler

De Modeler stylingslijn bevat producten waarmee je elke gewenste coupe kan creëren en verzorgen. De producten in deze kwalitatief hoogwaardige lijn zijn, net als alle andere producten van Elleure, 100% vegan en bevatten geen parabenen en siliconen. Het grotendeel van het assortiment bevat een UV filter die het haar beschermt tegen schadelijke invloeden van zonlicht. Ook bevatten het grotendeel van de producten een hittebeschermer die het haar tot wel 200 graden kan beschermen. Hierdoor behoud het haar zijn kleur, glans en kwaliteit.

Educatie
Interesse in Elleure? Elleure biedt diverse educatie mogelijkheden, waaronder online tutorials om jou alles te vertellen en te leren over het werken met de productlijnen van Elleure.

Snel en makkelijk bestellen
Elleure wordt verkocht via de exclusieve distributeur Kapperskorting.com. Via deze site kun je Elleure makkelijk, snel en voordelig bestellen. Wanneer je als kapper inlogt op Kapperskorting.com en een PRO-account aanmaakt, ontvang je 45% korting op de Elleure kleuringen en oxydanten en 20% korting op de serums. Uiteraard is deze ook op onze eigen site te bestellen.

Volg ons op Instagram en laat je inspireren!

Nieuw!⁠

Nog mooiere kleuringen creëren? Dat kan vanaf nu met onze eigen verfbakjes en kwastjes.⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarkleur #hair #haircolor
...

Sneak preview⁠

Binnenkort zullen wij nieuwe producten toevoegen aan ons assortiment. Wij zijn enthousiast en hopen jullie ook!⁠

#elleure #elleureprofessional #haarverzorging #haar #hair #haircare #vegan
...

Extra verzorgen voor het haar⁠

Heeft het haar net wat meer verzorging nodig of wil je de haarkleur goed beschermen tegen UV straling? Gebruik dan de Elleure Modeler olie, welke vrij is van siliconen.⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #haarstyling #hair #haircare #vegan
...

Duurzame materialen gebruiken?⁠

Stap over van aluminiumfolie op de Elleure hair coloring papers. Wist je dat aluminiumfolie één van de grootste boosdoeners is wanneer het gaat om vervuiling van het milieu? Aluminiumfolie is namelijk verantwoordelijk voor 412 gram CO2-uitstoot per m2. Dit zegt je misschien niet veel, maar vergelijk dit maar eens met een moderne auto; die heeft een CO2-uitstoot van ca. 110 gram per kilometer. Elleure heeft daarom een milieuvriendelijke coloring paper ontwikkeld als vervanger voor traditioneel aluminiumfolie.⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarkleur #hair #haircolor
...

7.0/7.81/7.1

Een zachte blondtint creëerden we met Elleure Teinture permanente crème kleuring.

#elleure #elleureprofessional #kleur #haarkleur #hair #haircolor #vegan
...

Glanzend donker⁠

Voor deze kleur gebruikten wij de Elleure Teinture 1.0.⁠

Daarnaast om het krullende haar extra verzorging en dimensie te geven de:⁠

Elleure Hydrater hydraterende shampoo⁠
Elleure Hydrater hydraterende conditioner⁠
Elleure Modeler conditioner spray⁠
Elleure Modeler pasta⁠
Elleure Modeler haarlak⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #haarkleuring #styling #vegan #hair #haircare #hairstyling
...

Sinaasappel en zeezout⁠

Dit zijn de unieke ingrediënten uit de Beaucoup lijn, om volumineuze coupes te creëren. De lijn zorgt ervoor dat het haar een volume boost krijgt en de volume langdurig behouden blijft. Dankzij sinaasappel wordt het haar intensief gereinigd en zeezout verstevigt het haar waardoor je een voller effect ervaart.⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #hair #haircare #vegan
...

Zacht parel blond⁠

Zachte tinten en glans. Het assortiment van Elleure biedt alle producten om dit te bereiken.⁠

Bij deze look gebruikten wij de volgende producten:⁠

Elleure Hydrater hydraterende shampoo⁠
Elleure Hydrater hydraterend masker⁠
Elleure Modeler conditioner spray⁠
Elleure Modeler olie⁠
Elleure Modeler haarlak⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarkleuring #haarverzorging #haarstyling #hair #haircare #hairstyling #haircolor #vegan
...

Elleure Modeler olie⁠

Enkele druppels van de hydraterende, UV beschermende olie is voldoende om het haar intensief te verzorgen. ⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #haarstyling #vegan #hair #haircare #hairstyling
...

Krul krul krullen!

Elleure is sulfaat en siliconen vrij waardoor de producten perfect zijn voor krullend haar.

Bij deze look gebruikten wij de volgende producten:
Elleure Hydrater hydraterende shampoo
Elleure Beaucoup volume shampoo
Elleure Modeler mousse
Elleure Modeler pasta
Elleure Modeler textuur droogshampoo

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #haarstyling #hair #haircare #hairstyling #vegan #veganhairsalon
...

World vegan day!

Sinds 1994 is dit de dag dat we samen vieren dat de termen veganistisch en veganisme zijn ontstaan. Wist je dat het volledige assortiment van Elleure vegan is?

#elleure #elleureprofessional #vegan
...

Elleure Teinture⁠

Onze 62 vegan haarkleuren. Welke kleuren zijn jouw favoriet?⁠

#elleure #elleurprofessional #haar #haarkleuring #hair #haircolor #vegan
...

Weekend!⁠

Inspiratie om het weekend in te luiden! Wie wil deze krullen nu niet?⁠

#elleure #elleureprofessional #haarverzorging #haarstyling #haarkleuring #haar #hair #haircare #hairstyling #haircolor #vegan
...

Elleure Modeler Mousse⁠

Ontdek de Modeler mousse van Elleure, die perfect is om in krullend haar aan te brengen maar ook als je een blowdry service wil aanbieden waarbij het haar langere tijd volume moet behouden.⁠

#elleure #elleureprofessional #haarstyling #volume #hairstyling #vegan
...

Even voorstellen!⁠

Felicia Kappen, onze educator! ⁠

Felicia heeft jarenlang in allerlei salons gewerkt en huurt nu een ‘eigen stoel’ in Utrecht. In haar carrière heeft zij diverse projecten gedaan, waaronder diverse fotoshoots en de Amsterdam Fashion Week. Felicia inspireert graag alle haarstylisten om met Elleure vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan.⁠

Wil jij ook een Elleure training volgen, onder begeleiding van Felicia? Ga naar www.elleure.nl/praktijk/⁠

#elleure #elleureprofessional #trainingen #education #haircolor #hair #vegan
...

Blauwe bes en citroen⁠

Dit zijn de unieke ingrediënten uit de Brillant Violet lijn, om blond/grijs haar te verzorgen en hydrateren. Blauwe bessen bevatten veel antioxidanten en vitamine A, C en E. Dit vitaminerijke ingrediënt hydrateert het haar en geeft de bloedcirculatie extra stimulans. Dit zorgt ervoor dat het haar voedzame stoffen binnenkrijgt vanuit de haarwortel, waardoor het haar herstelt en sneller groeit. Citroen geeft het blonde haar een lichte en heldere boost.⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #vegan #hair #haircare
...

Verzorging en styling voor elk model!⁠

Het assortiment van Elleure bevat voor elk kapsel het juiste product. Zo ook voor korter haar. ⁠

Bij deze look gebruikten wij de volgende producten:⁠

Elleure Hydrater hydraterende shampoo⁠
Elleure Hydrater hydraterend masker⁠
Elleure Modeler conditioner spray⁠
Elleure Modeler pasta⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #haarstyling #hair #haircare #hairstyling #vegan⁠
...

Zacht en gevoed haar!⁠

Dankzij het unieke ingrediënt Meadowfoam oil wordt het haar tijdens de kleurbehandeling gehydrateerd, waardoor het haar extra glans na de kleurbehandeling krijgt.⁠

Wil jij de ultieme behandeling bieden? Gebruik dan na het uitspoelen de Brillant lijn, waar ook Meadowfoam oil in zit verwerkt om gekleurd haar extra te hydrateren.⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #haarkleuring #meadowfoamoil #hair #haircare #haircolor
...

Golvende krullen

Elleure biedt de perfecte producten om volume en glans te geven aan het haar.

Bij deze look gebruikten wij de volgende producten:

Elleure Beaucoup volume shampoo
Elleure Hydrater hydraterend masker
Elleure Modeler mousse
Elleure Modeler textuur droogshampo
Elleure Modeler olie

#elleure #elleureprofessional #haar #haarkleuring #haarverzorging #haarstyling #hair #haircare #hairstyling #haircolor #vegan
...