Waarom Clarifier Blond Plex zo uniek is

Waarom Clarifier Blond Plex zo uniek is

Nu de balayage, highlights en blonde looks helemaal hip zijn, zijn oplichtende producten niet meer weg te denken uit je salon. Het liefst wil je natuurlijk het haar van je klanten zo min mogelijk beschadigen, maar dat kan met oplichten best lastig zijn. Daar heeft Elleure wat op bedacht! Met Clarifier Blond Plex kun je perfect oplichten (tot wel 10 tinten!) zonder dat je het haar van je klant hoeft te beschadigen. Hoe dat zit, leggen we je uit in deze blog!

Elleure Clarifier Blond Plex

Oplichten kan een lastig klusje zijn wat met precisie en kennis uitgevoerd moet worden. Het goede blondeerpoeder kiezen, helpt daar zeker bij.

De Clarifier Blond Plex is uniek: dit bijzondere blondeerpoeder heeft een speciale technologie verrijkt met plex. De formule bevat polyomino-suikercondensaat en gehydrolyseerde keratine.

De beschermende en voedende eigenschappen van deze ingrediënten verzorgen het haar intensief. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je gele tinten en warme ondertonen in het haar al kunt beperken tijdens het uitvoeren van de behandeling. Het resultaat is haar waarbij de schade van het oplichten tot een minimum is beperkt!

Elleure Clarifier Blond Plex textuur

Elleure Clarifier Blond Plex combineert snelheid en bescherming en zorgt ervoor dat jij je creativiteit kan uiten! Daarnaast wordt de Blond Plex standaard geleverd in een mooi en handig bewaarblik.

Ga je aan de slag met Elleure? Laten we elkaar inspireren! Deel je creativiteit met ons en je collega's en tag ons op Facebook of Instagram!

Deel deze blog