Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

2 februari 2022

Ontdek Elleure Hair coloring paper

Wereldwijd is er steeds meer aandacht voor het milieu en de bescherming daarvan. Ook in de salons wordt er steeds vaker gekozen voor milieuvriendelijke opties om zo de ecologische voetafdruk te verkleinen. Met Elleure Hair coloring paper (Wrapix) kies je voor het meest milieuvriendelijke highlight papier voor kleurbehandelingen.

27 januari 2022

Antwoorden op de 10 meest gestelde vragen over Elleure

Denk jij erover na om te gaan werken met de producten van Elleure of doe jij dit al, maar zit je toch met een brandende vraag? Hieronder geven wij antwoord op de 10 meest gestelde vragen die wij bij Elleure ontvangen. Heb je een vraag? Kijk dan eerst even of hij hier tussen staat!

10 januari 2022

Zo creëer je een 100% grijs dekkende haarkleuring

Tegenwoordig wordt er van alles aan gedaan om grijze haren te laten verdwijnen. Klanten kunnen juist ontzettend blij zijn met hun grijze haar, maar het zou ook kunnen dat ze er graag vanaf willen. Heb je klanten die al jaren last hebben van grijze haren of merken ze dat ze ineens grijze plukken beginnen te krijgen en willen ze hier vanaf? Geen probleem!

21 december 2021

Dit zijn dé haarkleurtrends voor 2022!

Het is alweer bijna 2022, wat betekent dat er weer fantastische haarkleurtrends in opmars zijn! In 2022 kun je trends verwachten van zachte zwarte tinten tot beach blonde lokken en alles wat daar tussen zit. Ook ombre, balayage, lowlights en highlights blijven het straatbeeld sieren. Kortom: voor iedereen zit er wel een haarkleurtrend tussen om uit te kiezen! Hieronder zie je de trends van 2022.

3 december 2021

PPD-vrije haarkleuringen vind je bij Elleure!

Haarkleuringen met PPD erin kunnen voor een allergische reactie zorgen, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Wisten jullie al dat de haarkleuringen van Elleure PPD-vrij zijn? Deze haarkleuringen zijn dan ook perfect voor in jouw salon!

25 juni 2021

Kies de juiste Single Use Kit met de kleurconfigurator

De Teinture Single Use Kit is ideaal om de klant zelf, met een professionele kleuring, hun uitgroei te laten bijwerken. Zo voorkom je dat de klant het haar verft met haarverf van de drogist, waardoor de kwaliteit van het haar terugloopt. Maar hoe kies je de juiste kleur? Elleure heeft hiervoor een unieke tool ontwikkeld: de kleurconfigurator.

19 mei 2021

Tonen met Elleure: hoe doe je dat?

Toners zijn dé manier om de net-opgelichte coupe van je klant op precies de juiste manier in te kleuren. Met de opkomst van populaire technieken als de balayage of de face frame zijn toners onmisbaar geworden bij de behandelingen die je uitvoert. Benieuwd hoe je met Elleure kunt tonen? Dat leggen we je in deze blog uit!

12 mei 2021

Waarom de Elleure Teinture Single Use Kit uniek is

Als hairstylist weet je als geen ander hoe je je klanten een kleuring geeft die perfect bij hen past. Maar merk jij ook dat je klanten tussendoor thuis aan de slag gaan met goedkope pakketjes uit de drogisterij? Of dat ze pas terugkomen als hun uitgroei al bijna halverwege het haar komt? Dit is zonde, want het gaat ten koste van jouw professionele werk en dat wil je natuurlijk liever voorkomen.

5 mei 2021

Kleurtechnieken

De ontwikkeling van kleurtechnieken staat nooit stil! Waar sommige technieken snel weer verdwijnen, blijven andere technieken langer hangen of komen zelfs weer terug. In deze blog zetten we 5 populaire kleurtechnieken op een rij.

28 april 2021

Elleure Ervaringen: Hair by Ingmar

Bij Elleure vinden we het belangrijk om toegankelijk te zijn. Daarom bieden we je gratis inspiratie en tutorials en doen we niet aan verplichte aanschaf van producten. Wij kunnen je natuurlijk veel informatie geven over onze producten, maar wat is er nu fijner dan horen wat échte professionals uit het kappersvak van Elleure vinden? Daarom een nieuwe serie op onze blog: Elleure ervaringen!

21 april 2021

Waarom Clarifier Blond Plex zo uniek is

Nu de balayage, highlights en blonde looks helemaal hip zijn, zijn oplichtende producten niet meer weg te denken uit je salon. Het liefst wil je natuurlijk het haar van je klanten zo min mogelijk beschadigen, maar dat kan met oplichten best lastig zijn. Daar heeft Elleure wat op bedacht! Met Clarifier Blond Plex kun je perfect oplichten (tot wel 10 tinten!) zonder dat je het haar van je klant hoeft te beschadigen. Hoe dat zit, leggen we je uit in deze blog!

14 april 2021

Gespot: Kleurtrends 2021

Als professional in de kapperswereld wil je natuurlijk altijd op de hoogte zijn van de nieuwste kleurtrends. Elleure helpt je hier graag bij en zet dé kleurtrends voor 2021 overzichtelijk op een rij! Deze vijf looks ga je zeker voorbij zien komen in je salon.