Elleure Édifiant: voor herstel van weerbarstig en beschadigd haar

Elleure Édifiant

Op zoek naar een effectieve oplossing voor weerbarstig en beschadigd haar? Dan is onze Édifiant haarverzorgingslijn precies wat je nodig hebt. De producten uit deze lijn beloven niet alleen verbetering, maar zorgen ervoor dat het haar weer aanvoelt als nieuw. Ontdek hoe Édifiant het haar kan transformeren naar een gezonde en glanzende look.

100% vegan en vrij van schadelijke stoffen

De Elleure Édifiant producten zijn 100% vegan en bevatten geen sulfaten, parabenen, of siliconen. Dit maakt ze ideaal voor wie zijn haarverzorging graag zuiver en verantwoord houdt. Bovendien zijn alle producten voorzien van een UV-filter, wat het haar beschermt tegen schadelijke zonnestralen.

Krachtige natuurlijke ingrediënten: amandel en granaatappel

De kracht van Édifiant ligt in de natuurlijke ingrediënten die elk product rijk is. Amandelolie, met een hoge dosis vitamine E, helpt het haar te versterken en te verzachten. Dit ingrediënt speelt een cruciale rol in het herstellen van beschadigde haarcellen. Granaatappel, rijk aan vitamine B6, ondersteunt de gezondheid van de lokken door de zuurstoflevering naar de haarfollikels te stimuleren. Samen bieden deze ingrediënten een unieke verzorging die het haar niet alleen sterker maar ook zachter maakt.

Unieke geuren: vanille, citrus en oranjebloem

Elleure Édifiant producten kenmerken zich niet alleen door hun herstellende werking, maar ook door hun heerlijke geur. De warme houtachtige aroma van vanille gecombineerd met de frisse, sprankelende noten van citrus en oranjebloem zorgt voor een luxueuze ervaring tijdens elke wasbeurt.

Aanbevolen gebruik voor maximaal resultaat: Elleure 1-2-3 haircare routine

Voor het beste resultaat wordt aangeraden om de complete lijn van Édifiant producten te gebruiken volgens de Elleure 1-2-3 haircare routine, beginnend met de herstellende shampoo gevolgd door het herstellende masker, en afsluitend de conditioner. Hierdoor geef je het haar de meest uitgebreide verzorging.

1-2-3 haircare routine moma-heart
Elleure Édifiant Herstellend pakket
(€ 59,17   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Stap 1: Elleure Édifiant Herstellende Shampoo

Begin de haarverzorgingsroutine met Elleure Édifiant Herstellende Shampoo. Deze shampoo biedt niet alleen een diepe reiniging van de hoofdhuid, maar bereidt ook het haar voor op intensieve behandeling. Was het haar twee keer: een eerste keer om vuil en vet van de hoofdhuid te verwijderen en een tweede keer om het haar mild te reinigen en het voor te bereiden op verdere verzorging. Dit behoudt de natuurlijke vochtbalans en legt de optimale basis voor de volgende verzorgingsstappen.

2+1 gratis moma-heart
Elleure Édifiant Herstellende Shampoo 1000ml
(€ 37,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
2+1 gratis moma-heart
Elleure Édifiant Herstellende Shampoo 250ml
(€ 18,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Stap 2: Elleure Édifiant Herstellend Masker

Na het wassen is het tijd voor het Elleure Édifiant Herstellend Masker. Dit masker is speciaal samengesteld om diep in de haarstructuur door te dringen en biedt intensieve hydratatie en verzorging zonder het haar te verzwaren. Breng het masker aan op de lengtes en punten van het haar, kam het zachtjes door om een gelijkmatige verdeling te garanderen, en laat het 10 minuten intrekken. Spoel het daarna grondig uit. Dit is een cruciale stap voor herstel en revitalisatie van beschadigd haar.

2+1 gratis moma-heart
Elleure Édifiant Herstellend Masker 250ml
(€ 23,99   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Stap 3: Elleure Édifiant Herstellende Conditioner

Sluit de 1-2-3 haircare routine af met de Édifiant Herstellende Conditioner. Deze conditioner zorgt niet alleen voor noodzakelijke hydratatie en maakt het haar makkelijker doorkambaar, maar het helpt ook de pH-balans van het haar te optimaliseren na de intensieve behandeling. Het aanbrengen van de conditioner helpt de haarschubben sluiten, waardoor het haar langdurig zacht blijft en een mooie glans krijgt. Laat de conditioner 1 tot 2 minuten intrekken voor het beste resultaat en spoel het vervolgens goed uit.

2+1 gratis moma-heart
Elleure Édifiant Herstellende Conditioner 1000ml
(€ 37,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
2+1 gratis moma-heart
Elleure Édifiant Herstellende Conditioner 250ml
(€ 18,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Door deze stappen zorgvuldig te volgen, geef je het haar de aandacht die het nodig heeft om weer gezond en stralend te worden.

Elk product in de Elleure lijn is ontworpen om samen te werken en het beste in het haar naar boven te halen, waardoor het niet alleen gezond aanvoelt, maar ook heerlijk ruikt en er fantastisch uitziet!

Deel deze blog