Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

27 november 2023

De perfecte krul met Elleure

Als professionele kapper weet je hoe belangrijk het is om jouw klanten producten aan te bieden die niet alleen hun haar mooier maken, maar ook gezond houden. Vooral krullend haar heeft extra aandacht nodig. Met onze producten heb je een complete oplossing voor het verzorgen en stylen van krullend haar.

9 november 2023

Het perfecte cadeau voor de feestdagen: Elleure Cadeaupakketten

De feestdagen staan alweer voor de deur, de perfecte tijd om jouw klanten kennis te laten maken met de Cadeaupakketten van Elleure! Onze luxe cadeaupakketten zijn speciaal samengesteld om tegemoet te komen aan de behoeften van verschillende haartypes. Bovendien zien de Cadeaupakketten er erg chique uit, helemaal in Elleure-stijl. Het is dus een echte eyecatcher en aanvulling voor jouw salon.

1 november 2023

Elleure haarmaskers: het geheim van de professionele kapper

Als professionele kapper streef je altijd naar het beste voor jouw klanten. Met de haarmaskers van Elleure biedt jij jouw klanten nét dat beetje extra. Met deze intensieve haarverzorging is het mogelijk om haarproblemen aan te pakken en de algehele haarconditie te verbeteren.

20 oktober 2023

Waarom kiezen kappers voor Elleure?

Het is nu vier jaar geleden dat we met trots Elleure introduceerden in de kapperswereld. Wat begon met een haarkleuringslijn, heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige, veganistische collectie van haarkleuringen, styling- en verzorgingsproducten. Het is voor ons hartverwarmend om te zien hoe de populariteit van Elleure binnen de branche is toegenomen. Steeds meer salons kiezen ervoor om exclusief met Elleure te werken!

1 augustus 2023

Elleure – 3 jaar vol schitterende haarkleuringen en stijlvolle looks

1 augustus bestaat Elleure 3 jaar! Er is in deze drie jaar veel gebeurd. We hebben een compleet en hoogwaardig assortiment haarkleuring, haarverzorging en stylingproducten ontwikkeld voor de kapper van nu. Graag blikken we samen met jou terug op deze en andere hoogtepunten van onze afgelopen 3 jaar!

17 juli 2023

Het belang van UV-bescherming in haarproducten

Als het op haarverzorging aankomt, willen we allemaal graag onbeschadigd, volumineus en glanzend haar. Maar er is een belangrijke factor die vaak over het hoofd wordt gezien: blootstelling aan schadelijke UV-stralen.v

26 juni 2023

Recap: Elleure op The Hair X-perience

11 en 12 juni stond Elleure op The Hair X-perience. Deze dagen heb je de kans gehad om je volledig in de wereld van Elleure te wanen. Bij onze prachtige stand kon je de Elleure feeling ervaren en al onze product lijnen bekijken en uitproberen.

7 juni 2023

Elleure in de media

Elleure is de afgelopen tijd weer in de media verschenen en wel in het prestigieuze Coiffure magazine en het populaire Echos Coiffure blad, dat wordt verspreidt onder alle professionele kappers in België.

14 april 2023

Maak kennis met Elleure op The Hair X-perience

Vorig jaar stonden we met Elleure voor het eerst op The Hair X-percience. Dit was een groot succes, daarom zijn wij ook dit jaar weer te vinden op het enige complete kappersevent in Nederland.

6 april 2023

Zo verzorg je het haar na een blondeerbehandeling

Het is algemeen bekend dat blonderen de conditie van het haar niet ten goede komt. Hoe kun je blond haar het beste verzorgen na een blondeerbehandeling om het zo gezond mogelijk houden? En welk advies geef je de klant na het blonderen, zodat ook zij het haar gezond, glanzend en mooi van kleur kunnen houden?

3 april 2023

Oplichttechnieken met Elleure Clarifier

Elleure Clarifier is dé lijn voor alle oplichtende services. De lijn bestaat uit de Clarifier Blondeerpoeder en Clarifier Blond Plex. De blondeerpoeders zijn geschikt voor verschillende blondeertechnieken, zoals balayage, face framing, babylights en teasylights.

9 februari 2023

Elleure ervaringen: Rockpaperscissors

Bij Elleure vinden wij het belangrijk jou te voorzien van zoveel mogelijk informatie. Dit doen we onder andere door middel van duidelijke productomschrijvingen en gratis inspiratie en tutorials. Zo weet jij precies wat je van onze producten kunt verwachten en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Maar het liefst hoor je natuurlijk hoe kappers het vinden om met de producten Elleure te werken!