Maak kennis met onze aerosolproducten

Maak kennis met onze aerosolproducten

Modeler is onze unieke stylinglijn en bevat producten waarmee elke gewenste coupe gecreëerd kan worden. In dit haarstylingsassortiment zitten 3 aerosol producten: Haarlak, Textuur Droogshampoo en Mousse. Deze producten worden door middel van een gas uit de flacon verspreidt. Hierdoor is het stylingproduct nauwkeurig toe te passen.

Wil je meer informatie over wat aerosol producten precies zijn en waarom je deze producten wil gebruiken? Lees dan onze blog over veilig werken met aerosol.

De voordelen van Elleure Modeler

De aerosolproducten bevatten alle drie een heat protection die het haar beschermt tegen schadelijke hitte van stylingtools tot 200°C. Ook zit er een UV-filter in de formule verwerkt, zodat het haar wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van zonlicht. Hierdoor blijft onder andere de haarkleur beter behouden.

Net als de andere stylingproducten uit het Modeler assortiment, zijn de haarlak, droogshampoo en haarmousse 100% vegan, niet op dieren getest en bevatten ze geen parabenen en siliconen. Bovendien hebben ze allemaal een heerlijke, unieke geur.

Elleure Modeler Mousse

Wil je het haar meer volume geven? Gebruik dan de Elleure Modeler Mousse. Deze lichtgewicht haarmousse geeft ieder haartype en –lengte direct meer body en textuur. De mousse maakt het haar niet plakkerig en zal het ook niet verzwaren, waardoor je een prachtige volumineuze coupe creëert.

Naast dat de Modeler Mousse het haar volume geeft, krijgt het haar ook een intensieve verzorging. Hierdoor wordt pluis tegengegaan en zal het haar een mooi glad uiterlijk hebben.

Hoe gebruik je de Elleure Modeler Mousse

Breng de Elleure Modeler Mousse aan in vochtig of handdoekdroog haar. Voor meer volume bij de haaraanzet, breng je de mousse aan op de aanzet en föhn je het haar droog. Gebruik eventueel een diffuser. Wil je meer textuur in het haar? Verdeel de mousse dan over de lengtes.

Elleure Modeler Textuur Droogshampoo

Een droogshampoo is niet alleen voor het opfrissen van het haar tussen twee wasbeurten in, maar kan ook perfect worden gebruikt als stylingproduct. Met de Elleure Modeler Textuur Droogshampoo geef je het haar gemakkelijk meer body en textuur en creëer je een frisse, volumineuze look.

Hoe gebruik je de Elleure Modeler Textuur Droogshampoo

Spray Elleure Modeler Textuur Droogshampoo bij de haaraanzet, voor extra body, volume en frisheid. Voor meer textuur en volume spray je de Droogshampoo over de lengtes van het haar.

Elleure Modeler Haarlak

Elleure Modeler Haarlak is perfect voor wanneer je het haar de gehele dag in model wilt houden. Deze haarspray geeft het haar een medium hold, zonder een harde of plakkerige laag op het haar achter te laten. Het haar blijft dus heerlijk natuurlijk aanvoelen en de lak is gemakkelijk uit te kammen.

Hoe gebruik je de Elleure Modeler Haarlak

Style het haar zoals gewenst en spray vervolgens de Elleure Modeler Haarlak als finishing touch over het gestylde haar.

Deel deze blog