Waarom kiezen kappers voor Elleure?

Vaktijdschrift De Kapper - Elleure

Het is nu vier jaar geleden dat we met trots Elleure introduceerden in de kapperswereld. Wat begon met een haarkleuringslijn, heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige, veganistische collectie van haarkleuringen, styling- en verzorgingsproducten. Het is voor ons hartverwarmend om te zien hoe de populariteit van Elleure binnen de branche is toegenomen. Steeds meer salons kiezen ervoor om exclusief met Elleure te werken!

Elleure in De Kapper

Onlangs sprak Guusje Arts, hoofdredacteur van Vaktijdschrift De Kapper, met drie talentvolle haarstylisten om hun beweegredenen en ervaringen met Elleure te bespreken. Dit artikel over Elleure is nu te lezen in de nieuwste editie van De Kapper.

Neem bijvoorbeeld Nikki de Wit van "Knip en kleur by Nikki". Voor Nikki was de keuze voor Elleure simpel. Het biedt haar de mogelijkheid om een breed scala aan haarkleuren te creëren zonder dat ze vast zit aan vaste bestelaantallen. Daarnaast onderstreept Nikki het belang van het persoonlijke en creatieve aspect van het merk.

 

Zoï Booij van "Kapsalon de Kromme Schaar" kiest Elleure vanuit een duurzaamheidsperspectief. Tijdens haar opleiding ontdekte ze de kracht van natuurlijke ingrediënten, en voor haar was het essentieel dat haar salonproducten een positieve impact op het milieu zouden hebben. Elleure's veganistische productlijn, vrij van sulfaten, siliconen en parabenen, past perfect bij haar visie.

 

Larissa van Houten van "ByLaar" heeft een niche gevonden in hair extensions. Voor haar is de keuze voor Elleure gebaseerd op de effectiviteit van de producten specifiek voor extensions. Het geuraspect van de producten is voor haar een aangename verrassing, wat opnieuw het belang van multi-sensorische ervaringen in haarverzorgingsproducten benadrukt.

Kies ook voor Elleure

Terwijl we blijven groeien en onze productlijn uitbreiden, zijn we voortdurend op zoek naar professionals die onze passie voor topkwaliteit en duurzaamheid delen. We zijn er trots op dat getalenteerde haarstylisten zo enthousiast zijn over onze producten.

Elk van deze professionals heeft verschillende redenen om voor Elleure te kiezen, maar één ding is duidelijk: wij bieden meer dan alleen producten. Met onze producten bieden wij een ervaring, een verhaal en een manier voor kappers om hun vakmanschap en passie te uiten.

Wil jij je klanten ook het beste bieden en tegelijkertijd een positieve impact maken? Kies dan voor Elleure. Laat je inspireren door het succes van anderen en word deel van onze Elleure-familie van gepassioneerde professionals!

Deel deze blog