Professionals aan het woord: ervaringen met Elleure

Professionals aan het woord: ervaringen met Elleure

Ons merk heeft snel een speciale plek veroverd bij kappers en stylisten, dankzij onze unieke aanpak en hoogwaardige producten. In deze blog spreken wij twee Nederlandse professionals: Judith van Studio Hannah en Petra van Peet’s Haarsalon. Zij delen hun ervaringen en vertellen waarom Elleure hun hart heeft gestolen.

Judith’s keuze voor Elleure: compact en betaalbaar

Judith, eigenaresse van Studio Hannah, ontdekte Elleure via een brochure. Het betaalbare en toegankelijke assortiment trok direct haar aandacht. “Ik heb informatie opgevraagd en wat producten uitgeprobeerd en toen was ik eigenlijk gelijk om!”

Een groot voordeel vindt Judith het compacte assortiment; niet te veel keus en lekker overzichtelijk. Ook de sulfaat-, silicoon-, en parabeenvrije formules zijn voor Judith een reden om voor Elleure te kiezen.

Haar favorieten? De kleur 9.2 uit de Elleure Teinture lijn en de Brillant Violet verzorgingslijn, maar ook de Modeler Conditioner Spray. “De Modeler Textuur Droogshampoo gebruik ik ook erg vaak. Deze laat geen witte waas achter, ideaal.”

Petra's ervaring: PPD-vrije producten en perfecte styling

Petra, eigenaresse van Peet’s Haarsalon, werkt sinds de opening van haar salon in 2023 met Elleure. “Ik ben zelf allergisch voor PPD en de kleuring van Elleure is PPD-vrij, dit sprak mij dus meteen aan. De kleuringen zijn zacht voor de huid en het haar en verkleint de kans op een allergische reactie. Bovendien blijft de haarkwaliteit beter na een kleurbehandeling met PPD-vrije haarverf.”

Petra gebruikt het volledige Elleure assortiment, maar de Modeler Olie en Haarlak zijn haar favoriete producten. “De olie verzwaart het haar niet en maakt niet extreem glad, waardoor het haar beter handelbaar blijft. Wat ik heel prettig vind aan de haarlak, is dat het haar modelleerbaar blijft. Bovendien vinden de klanten de geur echt heerlijk.”

De 1-2-3 haircare routine: een revolutie in haarverzorging

Zowel Judith als Petra zijn voorstanders van de 1-2-3 haircare routine van Elleure. Met deze routine creëer je de ideale behandeling voor elk haartype.

Petra legt uit: “Ik vind het een erg fijne routine die echt een toevoeging geeft aan de verzorging van het haar. Aangezien de producten van Elleure geen parabenen, siliconen en sulfaten bevatten, kan het haar na het wassen wat stugger aanvoelen. Door mijn klanten goed te informeren over de 1-2-3 haircare routine snappen ze de gedachtegang erachter en ik krijg hier dan ook erg veel positieve reacties op. Bovendien wekken de mooie Elleure tentkaarten, die ik in mijn salon heb staan, ook erg veel interesse!”

Lees hier alles over de 1-2-3 haircare routine.

Training en educatie: een investering in kwaliteit

Hoewel Judith nog geen training heeft gevolgd, staat de "Kleur met Elleure"-training hoog op haar lijstje. Petra heeft deze training al wel gevolgd en dat is goed bevallen. “Ik ging vol motivatie naar huis om alles wat ik heb geleerd toe te passen in mijn salon!”

Bekijk hier ons educatie aanbod, zowel praktijk als theorie.

Shop de favorieten

1-2-3 haircare routine moma-heart
Elleure Brillant Violet Kleur pakket
(€ 59,17   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Elleure Teinture 100ml
(€ 7,74   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
De musthave van Marie Claire moma-heart
Elleure Modeler Olie 50ml
(€ 21,01   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Elleure Modeler Haarlak  300ml
(€ 12,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Elleure Modeler Textuur Droogshampoo  200ml
(€ 12,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis
moma-heart
Elleure Modeler Conditioner Spray  150ml
(€ 15,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

Betreed de wereld van Elleure

We zijn bij Elleure trots op de band die we hebben opgebouwd met haarverzorgingsprofessionals zoals Judith en Petra. Hun verhalen en enthousiasme laten zien hoe onze producten hen helpen om elke dag weer geweldige resultaten te behalen.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Check onze website voor meer informatie over onze producten en trainingen en ontdek hoe Elleure ook jouw manier van werken kan veranderen. Betreed de wereld van Elleure en laat je inspireren!

Deel deze blog