Oplichttechnieken met Elleure Clarifier

Oplichttechnieken met Elleure Clarifier

Elleure Clarifier is dé lijn voor alle oplichtende services. De lijn bestaat uit de Clarifier blondeerpoeder en Clarifier blond plex. De blondeerpoeders zijn geschikt voor verschillende blondeertechnieken, zoals balayage, face framing, babylights en teasylights.

Elleure Clarifier voor iedere blondeerservice

De Elleure blondeerpoeder licht op tot wel 8 tinten, is blauw van kleur en stuifvrij. Dit blondeerpoeder is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat warme ondertonen worden geëlimineerd. Voor het mooiste blonde resultaat.

De Elleure Clarifier blond plex heeft een speciale PLEX CO1-technologie die polyaminosuiker en gehydrolyseerde keratine bevat. De ingrediënten van deze speciale technologie hebben verzorgende, voedende en beschermende eigenschappen, en zorgen ervoor dat beschadiging bij oplichting wordt beperkt. Clarifier blond plex licht het haar op tot wel 10 tinten en elimineert gele en warme ondertonen. Het haar ziet er na de kleurbehandeling helder uit en zal zacht en veerkrachtig blijven.

Beide blondeerpoeders dienen te worden gemengd met een Elleure Teinture Oxydant. De hoogte van het percentage van de Oxydant is afhankelijk van de ontkleuringsgraad. Zowel de Clarifier blondeerpoeder als blond plex hebben een zachte geur.

Oplichttechnieken met Elleure Clarifier

Deze blondeerpoeders van Elleure zijn geschikt voor allerlei oplichttechnieken. Gebruik hiervoor Elleure Clarifier in combinatie met de Elleure Hair Coloring Papers (10x25 of 10x40), verfbakjes en kwastjes.

Babylights

Babylights zijn heel subtiele highlights. Het licht het haar op en geeft een natuurlijk resultaat, alsof het haar is opgelicht door de zon. Deze techniek kan worden toegepast bij iedere haarkleur.

Toner: 9.07 + 9.1 + 100.10

Balayage

Bij balayage wordt er subtiel gewerkt met verschillende kleuren, wat resulteert in een subtiel ombre effect. Alle tinten die in het haar worden gezet, lopen vaak van donker naar licht en lopen perfect in elkaar over. Deze techniek kan worden toegepast bij iedere haarkleur.

Aanzet: 5.0 + 4.3

Punten: 6.1 + 7.2 + 7.3

Face framing

Met face framing creëer je een subtiele look door enkele highlights rondom het gezicht te zetten. Met deze techniek laat je het gezicht en de gezichtscontouren mooi uitkomen. Face framing past bij elke haarkleur en kan zowel subtiel als opvallend in bijvoorbeeld een contrasterende kleur.

Aanzet: 6.0 + 6.81

Punten: 9.2 + 7.81 + 8.1

Teasylights

Teasylights zijn een mix van traditionele highlights en balayage. Bij deze techniek wordt het haar eerst getoupeerd, waardoor de teasylights niet direct bij de aanzet worden gezet. Dit geeft een heel natuurlijk effect.

Toner: 9.1 + 9.2 + 9.001

Deel deze blog