Meadowfoam oil – Het unieke ingrediënt van Elleure

Meadowfoam oil – Het unieke ingrediënt van Elleure

Hoewel je misschien nog nooit van Meadowfoam Oil hebt gehoord, heeft deze unieke olie wel geweldige eigenschappen! Het heeft namelijk potentieel om je haar te hydrateren zonder een vettig gevoel achter te laten. Niet voor niks dus dat Elleure Meadowfoam Oil in de permanente haarkleuring gebruikt!

Meadowfoam Oil (ook wel Moerasbloemzaadolie) is relatief onbekend in vergelijking met andere oliën die veel in cosmetica worden gebruikt, zoals kokosolie en jojoba-olie. Meadowfoam Oil wordt gewonnen uit de zaden van de witte, bloeiende moerasbloemplant afkomstig uit Oregon, Californië en West-Canada.

Meadowfoam Oil verzacht en hydrateert je haar of huid. Doordat het een verzachtend middel is, creëert het een beschermlaag die het vocht vasthoudt. Ook helpt het om je huid en haar zacht en soepel te houden. Bovendien laat Meadowfoam Oil geen vettig gevoel achter wanneer het wordt aangebracht, zoals sommige andere verzachtende middelen.

Waarom is het belangrijk om je haar gehydrateerd te houden? Als je haar goed gehydrateerd is, heb je minder kans op broosheid, verwarring en pluizigheid! Meadowfoam Oil draagt dus bij aan gezond en verzorgd haar na de kleurbehandeling met de Elleure permanente crème kleuring.

Deel deze blog