Elleure – 3 jaar vol schitterende haarkleuringen en stijlvolle looks

Elleure styling en verzorging
Geschreven door on 1 augustus 2023

1 augustus bestaat Elleure 3 jaar! Er is in deze drie jaar veel gebeurd. We hebben een compleet en hoogwaardig assortiment haarkleuring, haarverzorging en stylingproducten ontwikkeld voor de kapper van nu. Graag blikken we samen met jou terug op deze en andere hoogtepunten van onze afgelopen 3 jaar!

Elleure haarkleuring: een fantastische start

Op 1 augustus 2020 ontstond onze wereld met de lancering van onze eigen haarkleuring: Elleure Teinture. Geïnspireerd door kappers en hun verlangen naar een fashionable én betaalbaar merk waarmee natuurlijke en zachte kleurresultaten kunnen worden behaald.

Elleure educatie met Felicia Kappen: voor kappers, door kappers

Felicia Kappen voegde zich aan ons team en werd de colorspecialist en educator van Elleure. Felicia is een bekende naam in de kapperswereld, zo won ze onder andere in 2020 de Trendvision Color Specialist Award. Tijdens onze trainingen proberen wij te inspireren en je bewust te maken van alle trends en ontwikkelingen in het kappersvak, om jou zo als kapper naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek meer over Felicia en de rest van het Elleure team.

Elleure haarverzorging en styling: indrukwekkende schoonheid

Een geweldige look verdient de beste verzorging. Om ons assortiment compleet te maken lanceerden we op 1 mei 2022 onze Elleure haarverzorging- en stylinglijn. Erg leuk om veel positieve reacties te mogen ontvangen over onze pastelkleurige verpakkingen en heerlijke geuren!

The Hair X-perience: ontmoet Elleure!

In juni 2022 kon het grote publiek voor het eerst écht kennismaken met Elleure tijdens onze eerste beursdeelname: The Hair X-perience! Ook in 2023 stonden wij weer op The Hair X-perience en op andere kappersbeurzen, zoals The Hair Project. Iedere keer is het weer een onvergetelijke ervaring om zoveel geweldige mensen te ontmoeten en iedereen de echte Elleure feeling te kunnen laten ervaren.

Elleure's toekomstvisie: jouw creativiteit staat voorop

We zijn bij Elleure razend enthousiast over de toekomst. We geloven in een wereld waarin creativiteit geen grenzen kent voor alle kappers van de toekomst. Geen verplichte aantallen, maar gewoon snel, gemakkelijk en betaalbaar fashionable looks creëren. Elleure is er om jouw passie voor het kappersvak te ondersteunen en jou te laten stralen!

Samen op naar nog meer succes

Terwijl we ons 3-jarig jubileum vieren, willen we iedereen bedanken die deel uitmaakt van de Elleure-familie!

Deel deze blog