Blog

Alles wat je wilt weten over hair & beauty

Life isn't perfect
but your hair can be

8 december 2022

Zo creëer je de perfecte blow dry behandeling met Elleure

De blow dry, ook wel blow out genoemd, is een ontzettend populaire behandeling waarbij het haar perfect in model wordt geföhnd. Tijdens een blow dry behandeling wordt het haar eerst gewassen en daarna laag voor laag in model geföhnd. Tijdens het föhnen wordt een ronde föhnborstel gebruikt waardoor er een golvend volume wordt gecreëerd.

17 november 2022

Elleure Brillant: ultieme verzorging voor gekleurd haar

Gekleurd haar heeft speciale verzorging nodig. Je wilt tenslotte dat klanten zo lang mogelijk van het gekleurde haar kunnen genieten. Elleure Brillant biedt de ultieme verzorging voor gekleurde lokken. Zo zorg je ervoor dat die prachtige glanzende kleur na een kleurbehandeling wordt behouden.

28 september 2022

Zo kies je de perfecte kleur voor jouw klant

Wil jouw klant een drastische kleurverandering? Kies dan nooit zo maar een kleur die je mooi lijkt, maar let er op dat de haarkleur wel bij zijn/haar huid past! Wanneer je namelijk de verkeerde haarkleur kiest, kan het zijn dat de huid er grauw of juist rood gaat uitzien of dat de make-up misstaat. Verdiep je daarom van tevoren goed in welke kleuren er bij jouw klant passen.

1 september 2022

100% dierproefvrij met Elleure

Waarom zijn alle producten van Elleure dierproefvrij en hoe worden producten getest zonder proefdieren? Je leest het in deze blog!

1 september 2022

Veilig werken met aerosol

Een aantal van onze producten, zoals de Elleure Modeler Haarlak, Droogshampoo en Mousse zijn aerosol producten. Dit betekent dat het product door een gas uit de flacon wordt verspreidt. Bij deze producten is het belangrijk een aantal veiligheidswaarschuwingen in acht te nemen, zodat je deze producten te allen tijde veilig kunt gebruiken.

13 juli 2022

Elleure aansluiten in de salon

De producten van Elleure wil je niet alleen in de badkamer, maar natuurlijk ook in jouw salon. Onze producten zijn perfect voor de kapper die geen verplichte aantallen wil aanschaffen, maar gewoon snel en makkelijk een prachtig product wil voor een aantrekkelijke prijs.

30 juni 2022

Siliconen, sulfaten en parabenen

Haarproducten zonder siliconen, sulfaten en parabenen zijn ontzettend populair. Ook onze producten zijn, zoals je weet, vrij van sulfaten, siliconen en parabenen. Maar wat doen deze ingrediënten precies, en waarom hebben wij gekozen deze uit onze producten te houden?

19 mei 2022

Ontdek Elleure Verzorging en Styling!

Eindelijk is het zover! Als aanvulling op het assortiment haarkleuring, komen wij met een nieuwe en complete lijn haarverzorging- en stylingsproducten. Zo kan jij jouw klanten de complete Elleure ervaring bieden! Vanaf vandaag kan je je bestelling voor de Elleure styling en haarverzorging plaatsen. Elleure gelooft in een wereld waarin creativiteit eenvoudig is. Het nieuwe assortiment biedt daarom producten waarmee elk haartype verzorgd en gestyled kan worden.

5 mei 2022

Sneak peek: Elleure styling

Als aanvulling op het assortiment haarkleuring, komt Elleure, naast een lijn haarverzorgingsproducten, ook met een complete lijn stylingsverzorgingsproducten. Zo geef jij jouw klanten de complete Elleure feeling!

21 april 2022

Sneak peek: Elleure haarverzorging

Als aanvulling op het assortiment haarkleuring, komt Elleure met een complete lijn haarverzorgingsproducten. Zo kan jij jouw klanten de complete Elleure feeling laten ervaren!

14 april 2022

Ontmoet Elleure op The Hair X-perience

12 en 13 juni vindt het enige complete kappersevent in Nederland weer plaats: The Hair X-perience. Hier geniet je van een uitgebreid programma vol met de laatste haar trends, nieuwste technieken en de beste deals. Elleure staat dit jaar voor de eerste keer op The Hair X-perience. De geheel nieuwe stand geeft jou de mogelijkheid om kennis te maken met de producten van Elleure en de Elleure feeling te ervaren!

10 maart 2022

Elleure biedt het alternatief voor aluminiumfolie

Aluminiumfolie wordt steeds duurder. Ook worden de levertijden steeds langer of is het folie helemaal niet meer leverbaar. Bovendien is dit folie één van de grootste boosdoeners wanneer het gaat om milieuvervuiling. Om hier op in te spelen komt Elleure met een goed alternatief voor traditioneel aluminiumfolie: Elleure Hair coloring papers (Wrapix).