5 tips voor perfecte beach waves met Modeler Zeezoutspray

Elleure Modeler Zeezoutspray

Zoek je naar een moeiteloze manier om het haar die gewilde beachy look te geven? Het creëren van de ultieme beach waves hangt onder andere af van de producten die we kiezen. Met onze Modeler Zeezout Spray creëer je de perfecte textuur en volume om deze moeiteloze, maar verfijnde look te bereiken, zonder dat plakkerige gevoel. Wij geven vijf tips om maximaal te profiteren van dit musthave product.

moma-heart
Elleure Modeler Zeezout Spray  150ml
(€ 15,50   incl. btw)
moma-check-mark Morgen in huis

1. Personaliseer de toepassing

Elk haartype reageert anders op stylingproducten. Begin met het aanbrengen van de Modeler Zeezout Spray op vochtig haar, maar pas de hoeveelheid aan op de textuur en dikte van het haar van de klant. Fijn haar heeft minder nodig voor een merkbaar effect, terwijl dikker haar mogelijk meer product nodig heeft om hetzelfde effect te bereiken.

2. De techniek van verneveling

De afstand waarmee je de spray aanbrengt, maakt een wereld van verschil. Het doel is een fijne, gelijkmatige nevel die het haar bedekt zonder het te verzadigen. Houd de fles circa 15 cm van het haar tijdens het sprayen en werk in secties voor een uniforme dekking. Deze methode verzekert een natuurlijke look zonder het risico op verzwaren.

3. Volume creëren

Voor extra lift en volume, focus op het aanbrengen van de zeezoutspray bij de aanzet van het haar. Deze techniek geeft het haar de lift die het nodig heeft zonder het te verzwaren. Een simpele tip met groots effect voor een volumineuze look die de hele dag blijft zitten!

4. Textuur toevoegen

Door meer textuur te creëren in de lengtes en uiteinden van het haar, zorg je voor die speelse, nonchalante look die zo typerend is voor beach waves. Door de zeezoutspray in de punten te gebruiken, creëer je een natuurlijke beweging en een levendige stijl.

5. Gebruik samen met een borstel en föhn

Combineer de zeezoutspray met een föhn en een ronde borstel voor een verfijnde afwerking. Deze combinatie maakt het mogelijk om het volume te verhogen en de golven te perfectioneren. De hitte beschermende eigenschappen van de Elleure Modeler Zeezout Spray beschermen het haar tot 200°C, waardoor je met een gerust hart kunt föhnen zonder bang te zijn voor beschadiging.

Styling, verzorging en bescherming

Met deze vijf tips haal je alles uit de Modeler Zeezoutspray en transformeer je het haar met gemak in de ultieme beach waves. Met zijn 100% vegan formule, vrij van parabenen en siliconen, en verrijkt met een UV-filter, biedt de Modeler Zeezoutspray niet alleen een superieure stylingervaring maar ook bescherming en verzorging voor het haar. Bovendien zorgt de frisse geur van appel, gecombineerd met een vleugje amber, lavendel, en jasmijn, voor een heerlijke beleving.

Laat je klanten stralen met natuurlijk uitziende, prachtige golven!

Deel deze blog