Over ons

Hi hair & beauty lover,

Wat leuk dat jij meer wilt weten over Haibu. Wij zijn dé groothandel voor hair- & beauty professionals. Wij zorgen er graag voor dat jij als professional alles in huis hebt om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen. En als we zeggen dat je er alles vindt, dan bedoelen we ook álles. Haarverzorging, stylingproducten, tools, kappersbenodigdheden en beautyproducten: Haibu heeft het!

Je vindt er bekende merken zoals L’Oreal, Schwarzkopf en Goldwell, maar ook exclusievere merken zoals GLYNT, Mediceuticals, Shu Uemura, Alterna, SLA Paris en Convex Master. Altijd voor de scherpste prijzen en altijd dezelfde dag nog verzonden. Dus heb je vandaag het laatste beetje shampoo gebruikt terwijl je toch écht dacht dat je nog een fles op voorraad had? Geen zorgen, bestel dan vóór 23:59 uur en je hebt het de volgende dag in huis. Wij bieden jou een razendsnelle en betrouwbare levering en een ruim assortiment met meer dan 180 merken. En dat allemaal voor de scherpste prijs!

Haibu is er voor jou: de professional in het kappersvak die geniet van iedere dag in de salon.

Meer voor professionals

Naast het bieden van een compleet assortiment, razendsnelle levering en een professionele klantenservice, doen we meer! Ontdek de voordelen als zakelijke klant bij Haibu. Meld je snel aan en wordt een PRO!