Elleure Single Use

  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
Productomschrijving

Elleure Single Use

Ontdek Elleure Teinture Single Use Permanente Crème Kleuring! Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk je haar te kleuren. Ideaal voor het bijwerken van uitgroei. Deze veganistische haarkleuring geeft het haar niet alleen een prachtige kleur, maar verzorgt het haar intensief tijdens het kleurproces!

Ga voor een natuurlijk en zacht kleurresultaat met een perfecte grijsdekking met Elleure Teinture. De haarverf is 100% vegan en heeft een speciale formule verrijkt met Meadowfoam oil en vitamine C. Deze natuurlijke ingrediënten hydrateren het haar intensief tijdens het kleuren en laten het haar zacht en gezond aanvoelen. Daarnaast beschermt de toegevoegde vitamine C het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De Elleure Teinture Single Use Permanente Kleuring heeft een crèmige substantie, dit zorgt voor een fijne applicatie en een perfect egaal eindresultaat. De aangename geur maakt Elleure Teinture fijn in gebruik. Elleure Teinture Crème Kleuring bevat een minimaal ammoniagehalte waardoor deze minder agressief is voor het haar dan andere haarkleuringen.

Voordelen

- Permanente crème kleuring

- 100% Vegan

- Natuurlijk en zacht kleurresultaat

- Perfecte grijsdekking

- Verrijkt met Meadowfoam oil en vitamine C

- Hydrateert intensief

- Minimaal ammoniagehalte

- Aangename geur

Instructies

Knijp de inhoud van de tube leeg in het flesje. Draai de dop goed vast en schud het flesje totdat er een egale substantie ontstaat. Bedek de schouders met een handdoek en draag de handschoenen uit de verpakking. Indien er wat product op de huid komt, verwijder dit dan zo snel mogelijk met een vochtig watje. De totale inwerktijd van 45 minuten niet overschrijden! Gooi het mengsel na gebruik direct weg.

Tips

Voor optimale glans en kleurbehoud adviseren wij na het wassen het bijgevoegde Elleure Teinture Serum te gebruiken.

Inhoud

- Elleure Teinture Crème Kleuring

- Elleure Teinture Oxydant 6% 50ml

- Elleure Teinture Serum

- 1 Paar handschoenen

Producteigenschappen
SKU
config_elleure_single_use
Haartype
Alle haartypes
Soort
Permanente haarkleuringen
Vegan
Ja
Mogelijk interessant voor jou