Elleure Clarifier Blond Plex navulverpakking 500ml

  • +5 artikelen voorradig
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
Productomschrijving

Clarifier Blond Plex navulverpakking 500ml

De navulzak van de Elleure Clarifier Blond Plex combineert snelheid en bescherming en creëert zo hoogwaardige resultaten. Dit blondeerpoeder heeft een speciale PLEX CO1-technologie. Deze formule bevat polyomino-suikercondensaat en gehydrolyseerde keratine. De beschermende en voedende eigenschappen van deze ingrediënten verzorgen het haar intensief en zorgen dat het haar er helder en gezond uitziet na de kleurbehandeling. Gele tinten en warme ondertonen in het haar worden geëlimineerd en het haar voelt zachter en veerkrachtiger aan. De Clarifier Blond Plex kan het haar tot 10 tinten op lichten.

Elleure Clarifier Blond Plex dient gemengd te worden met Elleure Teinture Oxydant 1.8%, 3%, 6%, 9% of 12%. De hoogte van het percentage is afhankelijk van de ontkleuringsgraad. Na het mengen van het blondeerpoeder en de oxydant ontstaat er een gladde, dikke pasta die gemakkelijk op het haar is aan te brengen en niet druipt. Elleure Clarifier Blond Plex heeft een geringe ammoniakgeur.

Voordelen
– Bevat Polyaminosuiker en gehydrolyseerde keratine
– Licht op tot wel 10 tinten
– Elimineert gele en warme ondertonen
– Heeft een geringe ammoniakgeur

Instructies

Meng de Elleure Clarifier Blond Plex met een Oxydant naar wens 1:2. De mengverhouding kan altijd naar wens aangepast worden om de perfecte substantie voor het kleurproces te bereiken.

Tips

Meng de blond Plex eerst iets té dun in plaats van te dik, omdat de substantie later nog iets verdikt.

Ingrediënten

Hier volgt later meer informatie. Bij specifieke vragen, neem contact op via info@elleure.nl.

 

Producteigenschappen
SKU
ELLT00522
Merk
Elleure
Producttype
Blondeerpoeder
Maat
500ml
Soort
Blondeerpoeders
Mogelijk interessant voor jou