10x Elleure Hair coloring paper 10x25cm

(incl. btw )
Inhoud pakket
  • moma-check-mark Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
Productomschrijving

10x Hair coloring paper 10×25

Elleure Hair coloring paper is het meest milieu vriendelijke highlight papier voor kleurbehandelingen. Het papier is in Nederland geproduceerd en heeft tot 76% minder CO2-uitstoot dan aluminiumfolie.

Elleure Hair coloring paper is geschikt voor alle high/lowlight-en haarkleurtechieken en verkrijgbaar in 2 versies: 10×25 cm en 10×40 cm.

De vellen zijn voorgesneden en de zijkanten hoeven niet omgevouwen te worden, waardoor je efficiënter kan werken. Wanneer het product is aangebracht, worden de vellen melkachtig. Hierdoor hoeven de vellen niet geopend te worden om de voortgang te controleren.

Ook voor klanten is het gebruik van de Elleure Hair coloring papers comfortabel en zullen zij direct verschil ervaren. Het hoofd wordt niet zo zwaar als wanneer er traditionele folies worden gebruikt. Ook ervaart de klant minder druk op de oren. Daarnaast gaat het verwijderen van het papier een stuk gemakkelijker, aangenamer en sneller.

Wereldwijd is er steeds meer aandacht voor het milieu. Langzaam aan word dit ook vertaald naar de salons en wist je dat aluminiumfolie één van de grootste boosdoeners is voor het milieu? Een schokkend, maar waar feit over aluminiumfolie: het is verantwoordelijk voor 412 gram CO2 uitstoot per M2. Vergelijk dit met een moderne auto, die een CO2 uitstoot van ca. 110 gram per kilometer.

De Elleure Hair coloring papers zijn verpakt in 100% recyclebare kartonnen dozen, om ervoor te zorgen dat de bossen er voor de komende generaties ook nog zijn. Alle kartonnen verpakkingen van Elleure zijn FSC gecertificeerd, wat inhoudt dat voor elke boom die gekapt word een nieuwe wordt geplant.

Voordelen

– Efficient werken met de voorgesneden vellen
– Efficient werken doordat de vellen niet gevouwen hoeven te worden
– Efficient werken door de status van de kleur te controleren: door het papier heen
– Voelt zeer comfortabel aan op het hoofd
– De vellen hebben 4,2 keer minder CO2 uitstoot dan aluminiumfolie
– Je laat je klant zien dat je een steentje bijdraagt aan het milieu
– FSC gecertificeerd
– 100% recyclebare kartonnen dozen

Instructies

Wave een pluk haar die je wil inzetten met haarkleuring of blondeerkleuring. Leg het vel onder de pluk en smeer het haar naar wens in. Vouw het vel dubbel of leg een nieuw vel bovenop de kleuring en ga door naar de volgende pluk.

De vellen zijn voorgesneden en de zijkanten hoeven niet omgevouwen te worden, waardoor je efficiënter kan werken. Wanneer het product is aangebracht, worden de vellen melkachtig. Hierdoor hoeven de vellen niet geopend te worden om de voortgang te controleren.

Tips

Als je het doosje openvouwt en het vlapje dubbel legt kan je de vellen gemakkelijker uit de verpakking terwijl je het haar kleurt.

Mocht je high/lowlight technieken toepassen bij kort haar. Snij/knip dan de vellen doormidden om zo optimaal mogelijk van het product gebruik te maken.

 

Producteigenschappen
SKU
BUNX10_ELLH001
Maat
300st
Toepassing
In droog haar
Haartype
Alle haartypes
Soort
Haarkleuringspapier
Mogelijk interessant voor jou