1. Elleure B.V.

Elleure B.V.is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In deze privacyverklaring zal verder gesproken worden over Elleure B.V. Wij waarderen het dat je informatie aan ons toevertrouwt en zijn transparant over de verwerking van deze gegevens.

Elleure B.V.
Spoorstraat 2

7271CB Borculo
Nederland
0031 (0)33 2094709

 

2. Persoonsgegevens die wij verwerken

Elleure B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. Elleure B.V. legt jouw gegevens (o.a. N.A.W. gegevens) vast voor de uitvoering van jouw opdracht. Gegevens zullen niet verstrekt worden aan derden en tijdens jouw bezoek aan elleure.nl maak je gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

E-mailadres
IP-adres

 

3. Informatie waarvoor wij jouw persoonsgegevens gebruiken:

  • Elleure B.V. analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Elleure B.V. volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
  • Elleure B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn.
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website.
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type

Geautomatiseerde besluitvorming

Elleure B.V. neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

4. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@elleure.nl dan verwijderen wij deze.

 

5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Elleure B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

6. Delen van persoonsgegevens met derden

Elleure B.V. deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst en een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Elleure B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Elleure B.V. jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

 

7. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Elleure B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@elleure.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Elleure B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

8. Functionaris gegevensbescherming

Elies Bergboer is de Functionaris Gegevensbescherming van Elleure B.V. Zij is te bereiken via elies@momabeauty.nl. Dit privacy beleid wordt regelmatig aangepast. Raadpleeg het regelmatig voor de laatste versie.

 

9. Cookies

Op de websites van Elleure B.V. wordt gebruik gemaakt van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een pc worden geplaatst en die worden uitgelezen door een browser. Deze cookies worden gebruikt voor de volgende doelen:

  • het realiseren van een efficiënt gebruik van de website door bijvoorbeeld het bewaren van je winkelmandje na inloggen;
  • het analyseren van het gebruik van onze websites voor webshop optimalisatie;
  • het verzamelen van gegevens met betrekking tot je bezoekgedrag om onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten mogelijk te maken.
  • het inschatten van je interesses op basis van je bezoek aan andere websites.
  • De door ons verzamelde gegevens worden door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt ter verbetering van onze dienstverlening en op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.

De cookies die je voorkeuren onthouden kun je uitschakelen middels je browserinstellingen. Je kunt je browser zo instellen dat je geen cookies meer ontvangt. In dat geval garandeert Elleure B.V. niet dat alle diensten en functionaliteiten van de website op een juiste manier werken. Voorts krijg je nog wel advertenties te zien, echter deze zijn dan niet aangepast aan je voorkeuren.

Wij maken je er op attent dat indien je gebruik maakt van een andere computer, je daar je browserinstellingen opnieuw dient aan te passen.

Overzicht cookies
Om een goede werking van de website te kunnen garanderen is Elleure afhankelijk van andere partijen. Onderstaand de externe partijen die cookies plaatsen bij bezoekers van elleure.nl.

Google Analytics
Tracking cookies voor het meten van bezoekers gedrag. Deze gegevens worden gebruikt voor analyse bezoekersgedrag en remarketing.

Google Adwords
Advertentienetwerk om specifieke doelgroepen te target. Cookies worden gebruikt voor targeten bezoekers gedrag en remarketing.

Google Tagmanager
Tooling voor het plaatsen van pixels en maken van aanpassingen op de website. Cookiers worden gebruikt om voorkeur van de bezoekers te onthouden.

Criteo
Cookies voor remarketing van bezoekers op externe website. Cookies worden gebruikt om de juiste productsuggesties te geven op externe websites.

Daisycon
Gebruikt cookies om gedrag te analyseren van verkeer uit Daisycon en toekennen van verkopen aan de juiste publisher.

Visual Website Optimizer
Tool om meerdere varianten van de website te testen.

Emarsys
Tool voor het segmenteren van bezoekers, communiceren van marketing uitingen en maken van productaanbevelingen.

Hotjar
Tooling voor het monioren en analyseren van bezoekers gedrag.

Facebook pixel
Tooling voor het herkennen en segmenteren van Facebook gebruikers.

AddThis
Script voor het tonen en meten van social media knoppen.

Volg ons op Instagram en laat je inspireren!

Sulfaatvrij⁠

De shampoos van Elleure schuimen minder. Dit komt doordat de shampoos sulfaatvrij zijn. Sulfaten zijn schuimstoffen waardoor het haar vaak té intensief wordt gereinigd, wat vaak niet nodig is. Door té intensief te reinigen kan je hoofdhuid eerder vet worden en je haar droog en poreus. ⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #hair #haircare #vegan
...

Elleure maakt creativiteit eenvoudig!⁠

Wil jij op de hoogte zijn van alle trends en technieken en dit in combinatie met Elleure? Meld je dan aan voor één van onze trainingen. Je vind ze op www.elleure.nl/praktijk/⁠

#elleure #elleureprofessional #educatie #haar #haarverzorging #haarstyling #haarkleuring #education #hair #haircare #hairstyling #haircolor #vegan
...

Op zoek naar langdurige glans?⁠

Zoek niet verder en probeer Elleure! Het assortiment is sulfaat, parabeen en siliconenvrij en laat hierdoor jouw haar natuurlijk stralen.⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #haarstyling #haarkleuring #hair #haircolor #vegan
...

Elleure Modeler olie⁠

De olie bevat het unieke ingrediënt Meadowfoam oil. Misschien komt dit ingrediënt je al bekend voor, Meadowfoam oil is namelijk ook verwerkt in onze Elleure Teinture permanente crème kleuring en in de Elleure Brillant producten. Dankzij dit ingrediënt wordt het haar beschermd en gehydrateerd, waardoor het haar zal gaan stralen en er weer natuurlijk mooier uit zal gaan zien. ⁠

De Modeler olie is een multifunctionele olie, want de olie is niet alleen verzorgend en geeft glans aan het haar, maar biedt ook een hittebescherming tot 200c, anti-pluis bescherming en beschermt het haar tegen UV filter straling. ⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #haarstyling #hair #haircare #hairstyling #vegan
...

Brillant⁠

Brillant staat voor glans. Deze lijn is dé lijn voor het behouden van de glanzende kleur na een kleurbehandeling. Dankzij de unieke ingrediënten Meadowfoam oil en Gojibes wordt het haar beschermd en gehydrateerd, waardoor het zal blijven stralen. ⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #hair #haircare #vegan
...

Wist je dat?⁠

Alle producten van de verzorgingslijnen een UV-filter bevatten? Hierdoor word het haar(kleur) extra beschermd tegen de schadelijke invloed van UV straling.⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #vegan #hair #haicare
...

Hydratatie⁠

Behoefte aan hydratatie? De Elleure Hydrater lijn verzorgd en hydrateerd het haar dankzij de unieke ingrediënten argan boter en abrikozenpitolie waardoor het zal blijven stralen. ⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #hair #haircare #vegan
...

HAPPY NEW HAIR/YEAR!⁠




#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #haarstyling #haarkleuring #hair #haircare #hairstyling #haircolor #vegan
...

Elleure Teinture⁠

De vegan permanente kleuringslijn met Vitamine C en Meadowfoamoil om het haar extra te hydrateren en beschermen tijdens het kleurproces. De crème substantie en zachte geur zorgen voor een perfecte klantbeleving.⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarkleur #hair #haircolor #vegan
...

Van opvallende roodtinten tot wat subtielere tinten..⁠

Benieuwd welke haarkleurtrends jij in 2023 kan verwachten? Lees onze blog:⁠

www.elleure.nl/blog/deze-haarkleuren-worden-de-trend-in-2023/⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarkleuring #haarverzorging #haarstyling #hair #haircolor #haircare #hairstyling #vegan
...

Het merk voor de kapper van de toekomst!⁠

Wij staan voor een kwalitatief maar betaalbaar assortiment met een aansprekende uitstraling. Onze verzorgingslijn bestaat uit 5 lijnen en de stylingslijn uit 9 producten. Heb jij al een favoriet?⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #haarstyling #hair #haircare #hairstyling #vegan
...

Amandel en granaatappel⁠

Dit zijn de unieke ingredienten uit de Édifiant lijn, om poreus en beschadigd haar te herstellen. Amandel versterkt en verzacht het haar door de dosis vitamine E die hierin zit, dit zorgt ervoor dat de haarcellen worden hersteld. Granaatappel heeft een hoog gehalte aan vitamine B6. Dit speelt een grote rol bij het gezond houden van je lokken, doordat het de cellen stimuleert en deze cellen verantwoordelijk zijn voor de zuurstoflevering naar de haarfollikels. Édifiant biedt het haar dé unieke verzorging om het haar weer sterk en zacht aan te laten voelen.⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #hair #haircare #vegan
...

Messy look⁠

Het Elleure Modeler stylingsassortiment bestaat uit 9 producten. Met deze 9 producten kan je aan alle stylewensen van je klanten voldoen.⁠

Bij deze messy look gebruikten wij de volgende producten:⁠
Elleure Brillant kleurshampoo⁠
Elleure Brillant kleurmasker⁠
Elleure Modeler zeezoutspray⁠
Elleure Modeler haarlak⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarstyling #hair #hairstyling #vegan
...

Kleurbescherming⁠

Loopt bij jouw klanten de kleur wel eens terug? Adviseer dan vanaf nu het Elleure Teinture serum. Met dit serum bescherm je de kleuring tegen vervaging en UV straling.⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarkleuring #haarverzorging #hair #haircolor #haircare #vegan
...

Kopertint!⁠

Enkele weken geleden creëerde @kc_haircutter deze prachtige kopertint tijdens de Elleure kleur en blondtechnieken training⁠

Bij deze look werden de volgende producten gebruikt:⁠
Elleure Teinture .44 lijn⁠
Elleure Brillant kleurshampoo⁠
Elleure Brillant kleurconditioner⁠
Elleure Modeler conditionerspray⁠
Elleure Modeler olie⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarkleuring #hair #haircolor #color #vegan
...

Elleure op de cover van @vaktijdschriftdekapper

Wij zijn er voor de kapper van de toekomst!

#elleure #elleureprofessional #vegan #haar #haarverzorging #styling #haarkleuring
...

Citroen ⁠

Is één van de unieke ingrediënten uit de Brillant Violet lijn. De lijn om gele ondertonen te neutraliseren. Citroen geeft het blonde haar een lichte en heldere boost en zit daarnaast vol met vitamine C. ⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #blond #hair #haircare #vegan
...

Fijne pakjesavond!⁠

December is misschien wel dé gezelligste tijd van het jaar! Heb jij nog een cadeautje nodig voor de decembermaand? Kijk dan eens op www.elleure.nl ⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #haarstyling #hair #haircare #hairstyling #vegan
...

Wat maakt Elleure volgens jou uniek?⁠

Laat het ons weten in de comments!⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #haarverzorging #haarkleuring #haarstyling #hair #haircare #hairstyling #haircolor #vegan
...