1. Elleure B.V.

Elleure B.V.is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In deze privacyverklaring zal verder gesproken worden over Elleure B.V. Wij waarderen het dat je informatie aan ons toevertrouwt en zijn transparant over de verwerking van deze gegevens.

Elleure B.V.
Spoorstraat 2

7271CB Borculo
Nederland
0031 (0)33 2094709

 

2. Persoonsgegevens die wij verwerken

Elleure B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. Elleure B.V. legt jouw gegevens (o.a. N.A.W. gegevens) vast voor de uitvoering van jouw opdracht. Gegevens zullen niet verstrekt worden aan derden en tijdens jouw bezoek aan elleure.nl maak je gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

E-mailadres
IP-adres

 

3. Informatie waarvoor wij jouw persoonsgegevens gebruiken:

  • Elleure B.V. analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Elleure B.V. volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
  • Elleure B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn.
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website.
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type

Geautomatiseerde besluitvorming

Elleure B.V. neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

4. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@kapperskorting.com, dan verwijderen wij deze.

 

5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Elleure B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

6. Delen van persoonsgegevens met derden

Elleure B.V. deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst en een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Elleure B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Elleure B.V. jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

 

7. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Elleure B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@elleure.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Elleure B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

8. Functionaris gegevensbescherming

Elies Bergboer is de Functionaris Gegevensbescherming van Elleure B.V. Zij is te bereiken via elies@momabeauty.nl. Dit privacy beleid wordt regelmatig aangepast. Raadpleeg het regelmatig voor de laatste versie.

 

9. Cookies

Op de websites van Elleure B.V. wordt gebruik gemaakt van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een pc worden geplaatst en die worden uitgelezen door een browser. Deze cookies worden gebruikt voor de volgende doelen:

  • het realiseren van een efficiënt gebruik van de website door bijvoorbeeld het bewaren van je winkelmandje na inloggen;
  • het analyseren van het gebruik van onze websites voor webshop optimalisatie;
  • het verzamelen van gegevens met betrekking tot je bezoekgedrag om onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten mogelijk te maken.
  • het inschatten van je interesses op basis van je bezoek aan andere websites.
  • De door ons verzamelde gegevens worden door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt ter verbetering van onze dienstverlening en op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.

De cookies die je voorkeuren onthouden kun je uitschakelen middels je browserinstellingen. Je kunt je browser zo instellen dat je geen cookies meer ontvangt. In dat geval garandeert Elleure B.V. niet dat alle diensten en functionaliteiten van de website op een juiste manier werken. Voorts krijg je nog wel advertenties te zien, echter deze zijn dan niet aangepast aan je voorkeuren.

Wij maken je er op attent dat indien je gebruik maakt van een andere computer, je daar je browserinstellingen opnieuw dient aan te passen.

Overzicht cookies
Om een goede werking van de website te kunnen garanderen is Elleure afhankelijk van andere partijen. Onderstaand de externe partijen die cookies plaatsen bij bezoekers van elleure.nl.

Google Analytics
Tracking cookies voor het meten van bezoekers gedrag. Deze gegevens worden gebruikt voor analyse bezoekersgedrag en remarketing.

Google Adwords
Advertentienetwerk om specifieke doelgroepen te target. Cookies worden gebruikt voor targeten bezoekers gedrag en remarketing.

Google Tagmanager
Tooling voor het plaatsen van pixels en maken van aanpassingen op de website. Cookiers worden gebruikt om voorkeur van de bezoekers te onthouden.

Criteo
Cookies voor remarketing van bezoekers op externe website. Cookies worden gebruikt om de juiste productsuggesties te geven op externe websites.

Daisycon
Gebruikt cookies om gedrag te analyseren van verkeer uit Daisycon en toekennen van verkopen aan de juiste publisher.

Visual Website Optimizer
Tool om meerdere varianten van de website te testen.

Emarsys
Tool voor het segmenteren van bezoekers, communiceren van marketing uitingen en maken van productaanbevelingen.

Hotjar
Tooling voor het monioren en analyseren van bezoekers gedrag.

Facebook pixel
Tooling voor het herkennen en segmenteren van Facebook gebruikers.

AddThis
Script voor het tonen en meten van social media knoppen.

Let’s link up, add us on IG!

De Teinture Colour Chart geeft je in één oogopslag een overzicht van onze 62 haarkleuringen! Handig georganiseerd op kleurhoogte, zodat je makkelijk de verschillende tinten kunt vergelijken.
#Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #inspiration #instahair #instacolour #hairstyle #colourchart #kleurboek
...

Onze Clarifier lijn bestaat uit 2 producten: het blauwe Elleure Clarifier Blondeerpoeder (tot 8 tinten oplichten) en de grijze Clarifier Blond Plex (tot 10 tinten oplichten én verrijkt met Plex). Ga je voor de basis of neem je die extra stap?
#Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #inspiration #instahair #instacolour #hairstyle #kleurtraining #kapperstraining
...

UPDATE RONDOM DE TRAININGEN

Gezien de huidige situatie rondom Covid-19 en de bijbehorende maatregelen, hebben wij helaas moeten besluiten om de trainingen voor 2020 uit te stellen naar 2021.

Gezondheid en veiligheid staan natuurlijk op de eerste plaats. We gaan de komende tijd druk bezig met alternatieve methodes en hopen je snel meer te kunnen vertellen!

#Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #inspiration #instahair #instacolour #hairstyle #kleurtraining #kapperstraining
...

Kennis maken met Elleure? Wij maken de overstap simpel en overzichtelijk met onze proef- en startpakketten! Probeer onze bestsellers met het Elleure Expériment proefpakket.
Meer informatie via de link in bio!

#Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #inspiration #instahair #instacolour #hairstyle #kleurtraining #kapperstraining
...

Keep calm and go Blonde! Creëer een zachte Angel look door fijne baby- en highlights te zetten met de Clarifier Blond Plex.
#Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #inspiration #instahair #hairstyle #instacolour
...

Nieuwe week in 3, 2, 1..!
Vergroot jouw creativiteit met Elleure en maak er een mooie week van!
#Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #inspiration #instahair #instacolour #hairstyle #kleurtraining #kapperstraining
...

Benieuwd naar Elleure? Dan is de Elleure Basis Blond/Kleur training ideaal voor jou! In deze training neemt Creative Educator Rik Goedhart (@authent_hair) je mee in de wereld van Elleure. Je gaat onder begeleiding van Rik aan de slag met de producten en na de training heb jij alle kennis in huis om met Elleure te gaan werken!

Geïnteresseerd? Link in bio!
#Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #vegan #inspiration #instahair #instacolour #kleurtraining #kapperstraining #hairstyle
...

Met Elleure Teinture Oxydant 1,8%/6vol. maak je met gemak de mooiste toners. Kies één van de Elleure Teinture kleuren en creëer levendige en speelse kleurresultaten!
#Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #vegan #inspiration #instahair #instacolour #kleurtraining #kapperstraining #hairstyle
...

Benieuwd naar Elleure? Speciaal voor jou als professional bieden wij ook trainingen aan. Onze fantastische educators Floor Kleyne en Rik Goedhart nemen jou mee in de wereld van Elleure en laten je de laatste trends zien.
Meer weten? Link in bio!
#Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #vegan #inspiration #instahair #kleurtraining #kapperstraining #hairstyle
...

Sunny side up! Wie geniet er nog meer van deze prachtige nazomer? #Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #vegan #inspiration #instahair #kleurtraining #kapperstraining #hairstyle ...

Benieuwd naar Elleure? Speciaal voor jou als professional bieden wij ook trainingen aan. Onze fantastische educators @floorkleyne en Rik Goedhart nemen jou mee in de wereld van Elleure en laten je de laatste trends zien.
Meer weten? Link in bio!
#Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #vegan #inspiration #instahair #kleurtraining #kapperstraining #hairstyle
...

Blauw, rood en geel: de primaire kleuren waarmee je alle tinten en kleuren kunt mengen 💫 Niet voor niks dus dat we juist deze kleuren gebruiken voor de Elleure verpakkingen ✨ #funfact #Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #vegan ...

Het is #TransformationThursday! Vandaag delen we het prachtige resultaat van @ingmar_loves_hair, gecreëerd
met Elleure Teinture. "Ik ben blij verrast met de resultaten, de kleuringen hebben veel glans en een lange houdbaarheid!"
Lees meer via de link in bio.
#voorenna #transformationthursday #Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #vegan #hairstyle
...

It's a good week to have great hair! Fijne maandag ✨
#Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #vegan #quote #happymonday #inspiration #instahair
...

Ice ice baby! @floorkleyne creëerde bij Rosan een angel look met heel veel extra fijne highlights in drie koele blondtinten. Hierdoor onstaat een clean effect met subtiele schakeringen. Een mooie softe toner en eye-catching waves zorgen voor de finishing touch! 💫
#voorenna #transformationthursday #Elleure #Elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #kapsalon #vegan
...

Trots ✨ Heb jij ons al gezien in @estetica__netherlands? In onze campagne laten we zien dat mooi haar niet ingewikkeld hoeft te zijn! Met een basis van 62 kleuren creëer je de mooiste kleuringen, van classy koper tot ijzig blond 💫
#Elleure #Elleureprofessional #haar #instahair #hairdesign #haarkleur #kapper #kapsalon #vegan #esteticamagazine
...