Elleure Experience Center

1. Elleure B.V.

Elleure B.V.is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In deze privacyverklaring zal verder gesproken worden over Elleure B.V. Wij waarderen het dat je informatie aan ons toevertrouwt en zijn transparant over de verwerking van deze gegevens.

Elleure B.V.
Spoorstraat 2

7271CB Borculo
Nederland
0031 (0)33 2094709

 

2. Persoonsgegevens die wij verwerken

Elleure B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. Elleure B.V. legt jouw gegevens (o.a. N.A.W. gegevens) vast voor de uitvoering van jouw opdracht. Gegevens zullen niet verstrekt worden aan derden en tijdens jouw bezoek aan elleure.nl maak je gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

E-mailadres
IP-adres

 

3. Informatie waarvoor wij jouw persoonsgegevens gebruiken:

  • Elleure B.V. analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Elleure B.V. volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
  • Elleure B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn.
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website.
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type

Geautomatiseerde besluitvorming

Elleure B.V. neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

4. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@elleure.nl dan verwijderen wij deze.

 

5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Elleure B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

6. Delen van persoonsgegevens met derden

Elleure B.V. deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst en een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Elleure B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Elleure B.V. jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

 

7. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Elleure B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@elleure.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Elleure B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

8. Functionaris gegevensbescherming

Elies Bergboer is de Functionaris Gegevensbescherming van Elleure B.V. Zij is te bereiken via elies@momabeauty.nl. Dit privacy beleid wordt regelmatig aangepast. Raadpleeg het regelmatig voor de laatste versie.

 

9. Cookies

Op de websites van Elleure B.V. wordt gebruik gemaakt van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een pc worden geplaatst en die worden uitgelezen door een browser. Deze cookies worden gebruikt voor de volgende doelen:

  • het realiseren van een efficiënt gebruik van de website door bijvoorbeeld het bewaren van je winkelmandje na inloggen;
  • het analyseren van het gebruik van onze websites voor webshop optimalisatie;
  • het verzamelen van gegevens met betrekking tot je bezoekgedrag om onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten mogelijk te maken.
  • het inschatten van je interesses op basis van je bezoek aan andere websites.
  • De door ons verzamelde gegevens worden door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt ter verbetering van onze dienstverlening en op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.

De cookies die je voorkeuren onthouden kun je uitschakelen middels je browserinstellingen. Je kunt je browser zo instellen dat je geen cookies meer ontvangt. In dat geval garandeert Elleure B.V. niet dat alle diensten en functionaliteiten van de website op een juiste manier werken. Voorts krijg je nog wel advertenties te zien, echter deze zijn dan niet aangepast aan je voorkeuren.

Wij maken je er op attent dat indien je gebruik maakt van een andere computer, je daar je browserinstellingen opnieuw dient aan te passen.

Overzicht cookies
Om een goede werking van de website te kunnen garanderen is Elleure afhankelijk van andere partijen. Onderstaand de externe partijen die cookies plaatsen bij bezoekers van elleure.nl.

Google Analytics
Tracking cookies voor het meten van bezoekers gedrag. Deze gegevens worden gebruikt voor analyse bezoekersgedrag en remarketing.

Google Adwords
Advertentienetwerk om specifieke doelgroepen te target. Cookies worden gebruikt voor targeten bezoekers gedrag en remarketing.

Google Tagmanager
Tooling voor het plaatsen van pixels en maken van aanpassingen op de website. Cookiers worden gebruikt om voorkeur van de bezoekers te onthouden.

Criteo
Cookies voor remarketing van bezoekers op externe website. Cookies worden gebruikt om de juiste productsuggesties te geven op externe websites.

Daisycon
Gebruikt cookies om gedrag te analyseren van verkeer uit Daisycon en toekennen van verkopen aan de juiste publisher.

Visual Website Optimizer
Tool om meerdere varianten van de website te testen.

Emarsys
Tool voor het segmenteren van bezoekers, communiceren van marketing uitingen en maken van productaanbevelingen.

Hotjar
Tooling voor het monioren en analyseren van bezoekers gedrag.

Facebook pixel
Tooling voor het herkennen en segmenteren van Facebook gebruikers.

AddThis
Script voor het tonen en meten van social media knoppen.

Volg ons op Instagram en laat je inspireren!

NIEUW! Elleure haarverzorging en styling⁠

Het assortiment is 100% vegan, vrij van parabenen,siliconen en sulfaten, verrijkt met unieke ingrediënten en heerlijke geuren! Vanaf vandaag zijn de producten uit ons nieuwe assortiment verkrijgbaar in PRE ORDER en leverbaar vanaf 25-05-2022.⁠

#elleure #elleureprofessional #haarverzorging #styling #kapper #kapsalon #hair #hairstyling #haircare
...

Sneak peek!

Weer een sneak peek van één van de modellen. Het is bijna zo ver.. de lancering en uitbreiding van ons nieuwe assortiment om aan alle klantbehoeftes te kunnen voldoen. Ben jij benieuwd? Lees de sneak peek blogs via www.elleure.nl/blog/

#elleure #elleureprofessional #haarverzorging #haarstyling #hair #haircare #hairstyling
...

Moederdag!⁠

Vandaag is de dag dat je je moeder extra in het zonnetje kan zetten. Geniet jij ook zo van deze speciale dagen of zet je je moeder of iemand anders die speciaal voor je is al elke dag in het zonnetje?⁠

#elleure #elleureprofessional #mama #moederdag #momsday⁠
...

No pants day!⁠

De zomer is in zicht, dus show je prachtige benen op no pants day!⁠

#elleure #elleureprofessional #zomer #nopants #summer⁠
...

Goud⁠

Hebben jullie ook zo’n zin in de zomer? Creëer dan ook de prachtige gouden lokken met Elleure⁠

#elleure #elleureprofessional #haar #kapper #kapsalon #hair #haircolor #hairdresser #colorinspiration #vegan
...

BACKSTAGE

Gister was het tweede deel van de fotoshoot. Kan jij al ontdekken wat het is?

#elleure #elleureprofessional #fotoshoot #backstage
...

Elleure X The Hair X-perience⁠

Elleure staat dit jaar voor het eerst op het enige kappersevent van Nederland, @hairxperience. Ben jij benieuwd naar Elleure? Kom onze geheel nieuwe stand dan bezoeken, je vind ons bij de ingang!⁠

#elleure #elleureprofessional #Thehairxperience#beurs #kappersevent
...

Spannend nieuws!

Gister was de video/fotoshoot van iets nieuws en spannends. Wij deelden de afgelopen weken al het één en ander op onze social media kanalen en in onze nieuwsbrief. Ben jij benieuwd?

#elleure #elleureprofessional #nieuw #fotoshoot
...

7.3⁠

Goude warme tinten zijn niet meer weg te denken. Creëer ze met de .3 lijn van Elleure Teinture.⁠

#Elleure #Elleureprofessional #haarkleuring #vegan #haar #haarkleuring #kapper #kapsalon #hairdresser #hairsalon #haircolor #hair ⁠
...

De mooiste haarkleuren bij Elleure!⁠

Op zoek naar een merk met een unieke uitstraling, kwalitatief hoogwaardige producten en betaalbare prijzen? Test dan nu gratis ons assortiment uit doormiddel van één van de gratis testpakketten.⁠

www.elleure.nl⁠

#Elleure #Elleureprofessional #haarkleuring #vegan #haar #haarkleuring #kapper #kapsalon #hairdresser #hairsalon #haircolor #hair ⁠
...

Parel goud⁠

Op zoek naar de perfecte parel goudtint? Probeer Elleure Teinture 8.3 en 7.81 1.8%. ⁠

#Elleure #Elleureprofessional #haarkleuring #vegan #haar #haarkleuring #kapper #kapsalon #hairdresser #hairsalon #haircolor #hair ⁠
...

HIGH/LOWLIGHTS/BALAYAGES⁠

We kunnen ze niet meer wegdenken! Maar wist je dat de aluminiumfolie die hiervoor gebruikt word, één van de grootste boosdoeners is voor het milieu? Aluminiumfolie is verantwoordelijk voor 412 gram CO2 uitstoot per M2. Vergelijk dit met een auto, die een CO2 uitstoot van ca. 110 gram per kilometer heeft. Verander nu jouw standaard routine en gebruik in plaats van aluminiumfolie de Elleure Hair coloring papers, en stoot tot wel 81% minder CO2 uitstoot uit tijdens je behandelingen.⁠

#elleure #elleureprofessional #aluminiumfolie #CO2 #duurzaam #milieuvriendelijk⁠
...

Yellow it is!⁠

Vorige week deelden wij een kleine sneak preview van hetgeen wij maanden aan hebben gewerkt, vandaag deel twee. Ben jij benieuwd? Blijf onze kanalen dan volgen!⁠

#Elleure #Elleureprofessional #haarkleuring #haar #haarverzorging #kapper #kapsalon #hairdresser #hairsalon #haircare #hair ⁠
...

Wist je dat?⁠

Het assortiment van Elleure 100% vegan is? Dit houdt in dat er geen dierlijke producten in onze producten zijn verwerkt.⁠

#Elleure #Elleureprofessional #haarkleuring #vegan #haar #haarverzorging #kapper #kapsalon #hairdresser #hairsalon #haircare #hair ⁠
...

Pink it is!⁠

Een kleine sneak preview van hetgeen wij maanden aan hebben gewerkt. Ben jij benieuwd? Blijf onze kanalen dan volgen!⁠

#Elleure #Elleureprofessional #haarkleuring #haar #haarverzorging #kapper #kapsalon #hairdresser #hairsalon #haircare #hair ⁠
...

Natuurtint⁠

Elleure staat voor zachte natuurlijke tinten. Wil jij je klanten een 100% grijsdekking garanderen, gebruik dan een natuurtint bij je kleurmix.⁠

#Elleure #Elleureprofessional #haarkleuring #haar #kapper #kapsalon #grijsdekking #hairdresser #hairsalon #haircolor #colorinspiration
...

Single use⁠

Een handige kleurkit om je klanten te adviseren als ze hun haar af en toe thuis willen kleuren. Dan weet je zeker dat het haar professioneel gekleurd word.⁠

#Elleure #Elleureprofessional #haarkleuring #haar #kapper #kapsalon #hairdresser #hairsalon #haircolor #colorinspiration ⁠
...

Duurzaam⁠

Alle doosjes die om de Elleure Teinture permanente crème kleuring verpakt zitten, zijn gemaakt van FSC materiaal. Het FSC keurmerk geeft de zekerheid dat het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. FSC stelt wereldwijde standaarden op voor verantwoord bosbeheer. Door het FSC-keurkmerksysteem kunnen boseigenaren zich onderscheiden van eigenaren die hun bos niet goed beheren.⁠

#elleure #elleureprofessional #duurzaam #vegan #haarkleuring #kleur #kapper #kapsalon #hairsalon #hairdresser
...

Caramel lights⁠

Creëer de perfecte combinatie van zachte caramel lights met de Elleure Teinture 7.2 en 7.81. Vergeet niet @Elleure te taggen in al je geweldige creaties.⁠

#Elleure #Elleureprofessional #haarkleuring #haar #kapper #kapsalon #karamel #hairdresser #hairsalon #haircolor #colorinspiration #brown #glossybrown⁠
...