1. Elleure B.V.

Elleure B.V.is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. In deze privacyverklaring zal verder gesproken worden over Elleure B.V. Wij waarderen het dat je informatie aan ons toevertrouwt en zijn transparant over de verwerking van deze gegevens.

Elleure B.V.
Spoorstraat 2

7271CB Borculo
Nederland
0031 (0)33 2094709

 

2. Persoonsgegevens die wij verwerken

Elleure B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. Elleure B.V. legt jouw gegevens (o.a. N.A.W. gegevens) vast voor de uitvoering van jouw opdracht. Gegevens zullen niet verstrekt worden aan derden en tijdens jouw bezoek aan elleure.nl maak je gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

E-mailadres
IP-adres

 

3. Informatie waarvoor wij jouw persoonsgegevens gebruiken:

  • Elleure B.V. analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Elleure B.V. volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
  • Elleure B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn.
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website.
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type

Geautomatiseerde besluitvorming

Elleure B.V. neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

4. Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@kapperskorting.com, dan verwijderen wij deze.

 

5. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Elleure B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

6. Delen van persoonsgegevens met derden

Elleure B.V. deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst en een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Elleure B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Elleure B.V. jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

 

7. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Elleure B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@elleure.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Elleure B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

8. Functionaris gegevensbescherming

Elies Bergboer is de Functionaris Gegevensbescherming van Elleure B.V. Zij is te bereiken via elies@momabeauty.nl. Dit privacy beleid wordt regelmatig aangepast. Raadpleeg het regelmatig voor de laatste versie.

 

9. Cookies

Op de websites van Elleure B.V. wordt gebruik gemaakt van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een pc worden geplaatst en die worden uitgelezen door een browser. Deze cookies worden gebruikt voor de volgende doelen:

  • het realiseren van een efficiënt gebruik van de website door bijvoorbeeld het bewaren van je winkelmandje na inloggen;
  • het analyseren van het gebruik van onze websites voor webshop optimalisatie;
  • het verzamelen van gegevens met betrekking tot je bezoekgedrag om onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten mogelijk te maken.
  • het inschatten van je interesses op basis van je bezoek aan andere websites.
  • De door ons verzamelde gegevens worden door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt ter verbetering van onze dienstverlening en op een behoorlijke en zorgvuldige wijze.

De cookies die je voorkeuren onthouden kun je uitschakelen middels je browserinstellingen. Je kunt je browser zo instellen dat je geen cookies meer ontvangt. In dat geval garandeert Elleure B.V. niet dat alle diensten en functionaliteiten van de website op een juiste manier werken. Voorts krijg je nog wel advertenties te zien, echter deze zijn dan niet aangepast aan je voorkeuren.

Wij maken je er op attent dat indien je gebruik maakt van een andere computer, je daar je browserinstellingen opnieuw dient aan te passen.

Overzicht cookies
Om een goede werking van de website te kunnen garanderen is Elleure afhankelijk van andere partijen. Onderstaand de externe partijen die cookies plaatsen bij bezoekers van elleure.nl.

Google Analytics
Tracking cookies voor het meten van bezoekers gedrag. Deze gegevens worden gebruikt voor analyse bezoekersgedrag en remarketing.

Google Adwords
Advertentienetwerk om specifieke doelgroepen te target. Cookies worden gebruikt voor targeten bezoekers gedrag en remarketing.

Google Tagmanager
Tooling voor het plaatsen van pixels en maken van aanpassingen op de website. Cookiers worden gebruikt om voorkeur van de bezoekers te onthouden.

Criteo
Cookies voor remarketing van bezoekers op externe website. Cookies worden gebruikt om de juiste productsuggesties te geven op externe websites.

Daisycon
Gebruikt cookies om gedrag te analyseren van verkeer uit Daisycon en toekennen van verkopen aan de juiste publisher.

Visual Website Optimizer
Tool om meerdere varianten van de website te testen.

Emarsys
Tool voor het segmenteren van bezoekers, communiceren van marketing uitingen en maken van productaanbevelingen.

Hotjar
Tooling voor het monioren en analyseren van bezoekers gedrag.

Facebook pixel
Tooling voor het herkennen en segmenteren van Facebook gebruikers.

AddThis
Script voor het tonen en meten van social media knoppen.

Volg ons op Instagram en laat je inspireren!

In een paar stappen bij jouw perfecte kleurkit!

De kleurconfigurator is de unieke tool waarmee je bij de perfecte kleurkit uitkomt. Bekijk de informerende video nu op ons Youtube kanaal.

#elleure #elleureprofessional #singleusekit #hair #hairdresser #color #kapper #kapsalon #haarkleuring #vegan
...

Vegan

Onze Elleure Teinture kleuren, oxydanten en serums zijn 100% vegan. Ontdek Elleure nu door één van onze gratis testpakketten aan te vragen!

#Elleure #Elleureprofessional #vegan #hair #instahair #color #inspiration #hairstyle #haar #kapper #kapsalon
...

Toffee balayage

Benieuwd hoe je deze zachte toffee balayage creëert? Bekijk dan nu de nieuwste tutorial waarin Felicia Kappen Createdwithfé je mee neemt in al haar stappen via www.elleure.nl/tutorials/

#elleure #elleureprofessional #hair #hairdresser #color #haircolor #education #tutorials #vegan
...

Terugblik..

Een jaar geleden creërden wij onze campagne beelden. Wij blijven ze nog altijd mooi vinden, wat vinden jullie?

Fotografie: @sannegrasdijkphotography
Haar: @floorkleyne
Make-up: @darien_touma_makeup_artist
Styling: @annetverbeekstyling
Video: @arthurtervoert

#elleure #elleureprofessional #behindthescnes #vegan #inspiration #model #instacolour # instahair #inspiration #hairdresser #kapper #haarkleur
...

Elleure biedt twee oplichtende producten. De Elleure Clarifier Blond Plex en de Elleure Clarifier Blondeerpoeder. Benieuwd welke het beste bij jou past? Kijk dan op www.elleure.nl

#elleure #elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #highlights #kleurbescherming #kleurvervaging #kleurbehoud # haarkleuring #colorist #inspiration #instahair #instacolour #hairstyle #inspiration #hairdresser
...

Elleure Teinture Oxydant

De Elleure Teinture Oxydant kan je gebruiken met onze Teinture en Clarifier lijn. Daarnaast is de oxydant volledig vegan.

#elleure #elleureprofessional #ingredienten #vegan #oxydant #activator #teinture #clarfier #colour #hairdresser
...

NIEUW!

Met behulp van de Elleure kleurconfigurator kan jij nu super gemakkelijk ontdekken welke kleur Single Use Kit geschikt is voor de kleur van het haar dat je wilt gaan kleuren. Bekijk hem nu op www.elleure.nl

#elleure #elleureprofessional #kleur #haar #haarkleuring #kleurconfigurator #color #hairdresser #inspiration #haircolor
...

MEADOWFOAM OIL

Geeft een hydratatie kick tijdens het kleurproces met de Elleure Teinture lijn, waardoor je haar een extra mooie glans krijgt.

#elleure #elleureprofessional #teinture #haarkleuring #kapper #hair #colour #haircolor #shine #hairdresser
...

Elleure educator Felicia Kappen @createdwithfe creëerde met een kleine transformatie met de Elleure Clarifier Blondplex de perfecte zomerse touch. #elleure #elleureprofessional #haarverf #kapper #hairdresser #education #hair #haircolor #hairstyle #colorful ...

Gouden tinten✨
#elleureprofessional #elleure #kapper #haarverf #haarverftechniek #hairstyle #educationhairdressers #education #hairdresser #color #colorful
...

Opzoek naar inspirerende educatie?

Elleure biedt onder begeleiding van Felicia Kappen @createdwithfe diverse trainingen aan. Interesse? Kijk op www.elleure.nl

Tip: Schaf nu een Ultime startpakket aan en ontvang een gratis training.

#Elleure #Elleureprofessional #kleur #haar #haarkleur #kapper #educator #kapsalon #balayage #vegan #education #inspiration #instahair #instacolour #hairstyle
...

Nominatie!

Trots zijn wij dat we genomineerd waren voor de Dutch Beauty Awards in de categorie ‘Made in NL’.

Meer weten over deze nominatie? Lees onze blog!

#Elleure #Elleureprofessional #kleur #haar #haarkleur #vegan #kapper #kapsalon #meadowfoamoil #vitamineC
...

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.