Het verhaal achter Elleure

Ontdek Elleure! Hét nieuwe haarkleuringsmerk van Nederland. We geven jou als kapper de mogelijkheid om jezelf creatief te ontplooien. Dit doen wij met een sterke, maar eenvoudige basis van 62 haarkleuringen. Onze Teinture kleurlijn is een veganistische haarkleuring die het haar niet alleen een prachtige kleur geeft, maar ook intensief verzorgt tijdens het kleuren.

Naast de kleuringen bevat de Elleure Teinture lijn oxydanten in 5 percentages én een serum voor optimaal kleurbehoud. Met deze toegankelijke basis hoef je geen grote voorraad aan te schaffen en kun je toch alle mogelijke haarkleuringen creëren. Samen met de Elleure Clarifier Blondeerpoeder en de Elleure Clarifier Blond plex heb jij een volledig assortiment in huis om elke klant te voorzien van de gewenste haarkleur!

Elleure een merk van goede kwaliteit, voor een scherpe prijs. Voor jou, de professionele kapper van de toekomst, die zich bewust is van de trends en ontwikkelingen. De kapper die geen verplichte aantallen wil aanschaffen, maar gewoon snel en makkelijk een prachtig product wil voor een aantrekkelijke prijs.

Producten

Onze missie en visie

Elleure maakt het haar van elke man/vrouw weer natuurlijk mooi. Elleure staat immers voor fashion en kwaliteit, is kleurrijk en zeer betaalbaar.

De missie van Elleure is om prachtige kleurlijnen te brengen voor zowel jou als professional, maar met single-use verpakkingen ook naar jouw klanten. Wij stralen kwaliteit, vrolijkheid en stijl uit. Elleure is jong en flexibel en daardoor kunnen we ons snel aanpassen naar jóúw wensen. We ondersteunen je waar we kunnen: met online én offline trainingen. Met goede, snelle en 7-dagen-bereikbare ondersteuning. Met een prachtig Elleure Experience Center en tot slot met een unieke aanpak om jou als kapper van de toekomst te helpen.

 

Door een fashionable, stijlvolle maar toch zeer betaalbare verflijn aan te bieden, speelt Elleure perfect in op de behoefte van de moderne (ZZP-)kapper. Jij als ZZP-kappers bent groeiende, zal ook blijven groeien maar natuurlijk wil je ook hoge kwaliteit en uitstraling kunnen waarborgen, juist om onderscheidend te zijn! Omdat je toch de beleving van een salon wil creëren, wil je werken met een kwalitatief, stijlvol maar goed betaalbaar merk.

Elleure speelt in op deze behoefte door haar uitstraling,
topkwaliteit en enorm toegankelijk bedrijfsmodel dat past bij de ZZP’er van nu. Voor nu hebben we ons gefocust op een prachtige haarkleuring op de markt brengen. Maar we zijn ambitieus en willen net als jij méér! In de toekomst zullen we ons dan ook niet beperken tot alleen haarkleuring, maar willen we ons ook gaan richten op andere professionele kappers-gerelateerde producten. Alles zodat jij je vak met plezier en enthousiasme uit kunt oefenen.

Waarom is Elleure niet exclusief verkrijgbaar voor de kapper?

Omdat we geloven in toegankelijkheid en creativiteit. Voor elke kapper, of je nu een eigen salon hebt of niet.
Wij zien het als volgt: bouwmaterialen zijn ook overal verkrijgbaar, maar je laat je huis het liefste verbouwen door iemand die er verstand van heeft: de bouwvakker. Dit is namelijk de specialist die de materialen pas echt succesvol weet in te zetten. Dat is exact wat kappers ook doen. Jij bent de expert! Het zijn de haarstylisten die hun skills gebruiken waardoor een kleuring écht tot leven komt en indruk maakt.

Dus een consument kan ook Elleure kopen?

In theorie wel. Maar dat is niet erg. Jij als haarstylist krijgt namelijk veel meer! Ten eerste; korting op de producten. Je bent als professional dus altijd voordeliger uit. Daarnaast: educatie, inspiratie en ondersteuning. Want wij helpen jou om écht fenomenale coupes te creëren.

Educatie

Benieuwd geworden naar Elleure?

We nemen je mee in de wereld van haarverf, leggen je uit hoe je Elleure Teinture kunt gebruiken en hoe jij de perfecte kleuring realiseert!

Educatie
Volg ons op Instagram en laat je inspireren!

In een paar stappen bij jouw perfecte kleurkit!

De kleurconfigurator is de unieke tool waarmee je bij de perfecte kleurkit uitkomt. Bekijk de informerende video nu op ons Youtube kanaal.

#elleure #elleureprofessional #singleusekit #hair #hairdresser #color #kapper #kapsalon #haarkleuring #vegan
...

Vegan

Onze Elleure Teinture kleuren, oxydanten en serums zijn 100% vegan. Ontdek Elleure nu door één van onze gratis testpakketten aan te vragen!

#Elleure #Elleureprofessional #vegan #hair #instahair #color #inspiration #hairstyle #haar #kapper #kapsalon
...

Toffee balayage

Benieuwd hoe je deze zachte toffee balayage creëert? Bekijk dan nu de nieuwste tutorial waarin Felicia Kappen Createdwithfé je mee neemt in al haar stappen via www.elleure.nl/tutorials/

#elleure #elleureprofessional #hair #hairdresser #color #haircolor #education #tutorials #vegan
...

Terugblik..

Een jaar geleden creërden wij onze campagne beelden. Wij blijven ze nog altijd mooi vinden, wat vinden jullie?

Fotografie: @sannegrasdijkphotography
Haar: @floorkleyne
Make-up: @darien_touma_makeup_artist
Styling: @annetverbeekstyling
Video: @arthurtervoert

#elleure #elleureprofessional #behindthescnes #vegan #inspiration #model #instacolour # instahair #inspiration #hairdresser #kapper #haarkleur
...

Elleure biedt twee oplichtende producten. De Elleure Clarifier Blond Plex en de Elleure Clarifier Blondeerpoeder. Benieuwd welke het beste bij jou past? Kijk dan op www.elleure.nl

#elleure #elleureprofessional #haar #haarkleur #kapper #highlights #kleurbescherming #kleurvervaging #kleurbehoud # haarkleuring #colorist #inspiration #instahair #instacolour #hairstyle #inspiration #hairdresser
...

Elleure Teinture Oxydant

De Elleure Teinture Oxydant kan je gebruiken met onze Teinture en Clarifier lijn. Daarnaast is de oxydant volledig vegan.

#elleure #elleureprofessional #ingredienten #vegan #oxydant #activator #teinture #clarfier #colour #hairdresser
...

NIEUW!

Met behulp van de Elleure kleurconfigurator kan jij nu super gemakkelijk ontdekken welke kleur Single Use Kit geschikt is voor de kleur van het haar dat je wilt gaan kleuren. Bekijk hem nu op www.elleure.nl

#elleure #elleureprofessional #kleur #haar #haarkleuring #kleurconfigurator #color #hairdresser #inspiration #haircolor
...

MEADOWFOAM OIL

Geeft een hydratatie kick tijdens het kleurproces met de Elleure Teinture lijn, waardoor je haar een extra mooie glans krijgt.

#elleure #elleureprofessional #teinture #haarkleuring #kapper #hair #colour #haircolor #shine #hairdresser
...

Elleure educator Felicia Kappen @createdwithfe creëerde met een kleine transformatie met de Elleure Clarifier Blondplex de perfecte zomerse touch. #elleure #elleureprofessional #haarverf #kapper #hairdresser #education #hair #haircolor #hairstyle #colorful ...

Gouden tinten✨
#elleureprofessional #elleure #kapper #haarverf #haarverftechniek #hairstyle #educationhairdressers #education #hairdresser #color #colorful
...

Opzoek naar inspirerende educatie?

Elleure biedt onder begeleiding van Felicia Kappen @createdwithfe diverse trainingen aan. Interesse? Kijk op www.elleure.nl

Tip: Schaf nu een Ultime startpakket aan en ontvang een gratis training.

#Elleure #Elleureprofessional #kleur #haar #haarkleur #kapper #educator #kapsalon #balayage #vegan #education #inspiration #instahair #instacolour #hairstyle
...

Nominatie!

Trots zijn wij dat we genomineerd waren voor de Dutch Beauty Awards in de categorie ‘Made in NL’.

Meer weten over deze nominatie? Lees onze blog!

#Elleure #Elleureprofessional #kleur #haar #haarkleur #vegan #kapper #kapsalon #meadowfoamoil #vitamineC
...

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.