Elleure Beaucoup Volume 1-2-3 haircare routine pakket

(incl. btw )
Inhoud pakket
  • moma-check-mark Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
Productomschrijving

Elleure Beaucoup Volume 1-2-3 haircare routine pakket

Ontdek haarverzorging voor fantastische volume met het Elleure Beaucoup Volume pakket. Zeg vaarwel tegen futloos haar en verwelkom prachtig volumineus haar met de Beaucoup lijn van Elleure. Het Elleure Beaucoup Volume pakket bevat:

- Elleure Beaucoup Volume Shampoo

- Elleure Beaucoup Volume Conditioner

- Elleure Hydrater Hydraterend Masker

Elleure Beaucoup is gericht op het creëren van onweerstaanbaar volume. De unieke formule dringt diep door in het haar, waardoor het van binnenuit wordt versterkt en opgevuld. Het haar voelt steviger aan en krijgt een langdurige volume boost.

De Elleure Beaucoup producten bevatten speciale formules met unieke ingrediënten: sinaasappel en zeezout. Sinaasappel reinigt het haar intensief, waardoor stylingsproducten en andere residu worden verwijderd en het haar luchtiger wordt. Het zeezout voedt het haar en geeft het meer stevigheid, voor een direct voller effect. Een toegevoegd UV-filter beschermt het haar tegen schade en kleurvervaging door zonnestralen.

De producten in het Elleure Beaucoup Volume pakket zijn 100% vegan en bevatten geen sulfaten, parabenen en siliconen. Met dit pakket heb jij direct een complete verzorging voor slap en futloos haar in huis.

Voordelen

- Verzorging voor slap en futloos haar

- Zorgt voor onweerstaanbaar volume

- Versterkt het haar van binnenuit

- Laat het haar steviger aanvoelen

- Verrijkt met sinaasappel en zeezout

- Verwijdert residu van stylingproducten

- Bevat een toegevoegd UV filter

- Vegan

- Bevat geen sulfaten, parabenen en siliconen

1-2-3 haircare routine

Stap 1: Shampoo

Start de 1-2-3 haircare routine met de shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer het zachtjes op de hoofdhuid en door de lengtes, spoel het hierna uit. Herhaal dit ritueel nog een keer. De eerste wasbeurt is reinigend en de tweede zorgt ervoor dat je het haar de beste verzorging kunt geven. Ga verder met stap 2 van de routine: het Elleure haarmasker.

Stap 2: Haarmasker

Het Elleure haarmasker is stap 2 in de 1-2-3 routine. Breng het masker aan op nat haar en verdeel het door de lengtes van het haar. Kam het haar zachtjes door en laat het masker 10 minuten intrekken om een optimale verzorging te bieden. Spoel het masker hierna goed uit. Sluit de 1-2-3 haircare routine af met stap 3.

Stap 3: Conditioner

Eindig de 1-2-3 haircare routine met stap 3: Elleure conditioner. Breng de conditioner aan op nat haar en verdeel het door de lengtes van het haar. Kam het haar zachtjes door om een optimale verzorging te bieden. Laat het 1 tot 2 minuten inwerken en spoel de conditioner hierna goed uit.

Producteigenschappen
SKU
BUNP_EL01
Maat
Set
Haartype
Slap/futloos haar
Verzorging
Sets
Vegan
Ja
Vrij van
Parabenen, Siliconen, Sulfaten
Mogelijk interessant voor jou