Zo verzorg je het haar na een blondeerbehandeling

Zo verzorg je het haar na een blondeerbehandeling
Geschreven door on 6 april 2023

Het is algemeen bekend dat blonderen de conditie van het haar niet ten goede komt. Hoe kun je blond haar het beste verzorgen na een blondeerbehandeling om het zo gezond mogelijk houden? En welk advies geef je de klant na het blonderen, zodat ook zij het haar gezond, glanzend en mooi van kleur kunnen houden?

Een perfect blond resultaat

Bij het blonderen van het haar bestaat het risico dat de haarschubben permanent open blijven staan. De openstaande haarschubben zorgen ervoor dat het haar uitdroogt en sneller zal breken. Om het haar te herstellen en versterken na een oplichtende service, is het belangrijk de juiste verzorgingsproducten te gebruiken.

De producten van Elleure Brillant Violet zijn speciaal ontwikkeld om de beste verzorging te bieden aan het blonde haar, waardoor er niets anders overblijft dan een perfect blond resultaat.

Een goede basis voor blond haar

Een goede basis begint al bij het kiezen van de juiste blondeerpoeder. Kies voor het oplichten van het haar voor Elleure Clarifier Blond Plex. Dit blondeerpoeder is van hoge kwaliteit en heeft een speciale PLEX CO1-technologie, die polyomino-suikercondensaat en gehydrolyseerde keratine bevat.

De ingrediënten van deze speciale technologie hebben verzorgende, voedende en beschermende eigenschappen. Door het haar te ontkleuren met Elleure Clarifier Blond Plex zal het haar er niet alleen helder en gezond uitzien na de kleurbehandeling, maar zal het ook zachter en veerkrachtiger aanvoelen.

Hoe verzorg je het haar optimaal na een oplichtingsservice?

De kleurshampoo en kleurmasker van Elleure Brillant Violet zijn speciaal ontwikkeld om gele ondertonen en dofheid uit het haar te verwijderen na een blondeerservice. Bovendien bevatten de producten blauwe bes en citroen, die blond en grijs haar precies de juiste verzorging geven die het nodig heeft.

Hydrateer, voed en herstel geblondeerd haar

Blauwe bessen bevatten vitamine A, C en E en zijn rijk aan antioxidanten. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat het haar intensief wordt gehydrateerd. Daarnaast stimuleert het de bloedsomloop, waardoor alle voedzame stoffen goed kunnen worden opgenomen. Dankzij blauwe bes in de formule van de producten zullen beschadigingen in het haar herstellen. Een ander bijkomend voordeel is dat het haar sneller groeit.

Geef blond haar een lichte en heldere boost

Een andere krachtige antioxidant die is toegevoegd aan de producten van Elleure Brillant Violet, is citroen. Citroen is rijk aan vitamine C en beschermt de haarfollikels tegen schade door vrije radicalen.

Ook zorgt dit ingrediënt voor de aanmaak van collageen, een essentieel bestanddeel van de haarstructuur. Collageen zorgt ervoor dat het haar efficiënter kan groeien. Door citroen toe te voegen aan de formules van Elleure Brillant Violet zal het haar een lichte en heldere boost krijgt.

In deze blog lees je meer over Elleure Brillant Violet.

Zo creëer je een minder assig resultaat

Vind je het resultaat van het Brillant Violet Kleurmasker te assig? Meng dit haarmasker dan met één van de andere maskers van Elleure, bijvoorbeeld het Elleure Édifiant Herstellend Masker. Op deze manier wordt het resultaat minder assig en voeg je ook meteen een extra werking toe. Zo zal het Édifiant haarmasker de conditie van het haar verbeteren, zodat het weer als van ouds aanvoelt.

Extra verzorging en bescherming van blond haar

Om het haar extra te hydrateren en beschermen, breng je na de kleurservice Elleure Modeler olie aan in het gewassen haar. Deze parabeen- en silicoonvrije haarolie bevat het unieke ingrediënt Meadowfoam oil. Meadowfoam oil beschermt en hydrateert het haar waardoor het weer zal gaan stralen en er mooier uit gaat zien. Het haar is tevens beschermd tegen hitte tot 200°C, UV-straling en pluis.

Door het haar na een blondering te verzorgen met Elleure Modeler olie zullen de kwaliteit van het haar en de haarkleur intens worden verzorgd. Voor een stralend en gezond uitziend blond resultaat!

Dit adviseer je de klant na een blonderingsservice

Blond haar heeft speciale verzorging nodig. Het is daarom belangrijk de klant goed te adviseren over hoe zij zelf het beste hun blonde haar kunnen verzorgen.

Adviseer de shampoo in handig 250ml formaat en eventueel het kleurmasker van Elleure Brillant Violet. Beide producten geven het blonde haar de verzorging die het nodig heeft en zorgen ervoor dat gele ondertonen uit het haar verdwijnen. Ook het Elleure Modeler olie is perfect voor de klant om thuis te gebruiken.

Deel deze blog