Maak kennis met Elleure op The Hair X-perience

Elleure op The Hair X-perience
Geschreven door on 14 april 2023

Vorig jaar stonden we met Elleure voor het eerst op The Hair X-perience. Het was een groot succes om klanten en potentiële klanten te ontmoeten, daarom zijn wij ook dit jaar weer te vinden op het enige complete kappersevent in Nederland.

Ook in 2023 ontmoet je Elleure op The Hair X-perience op 11 en 12 juni in de beurshallen in Gorinchem. Bezoek onze stand om de Elleure feeling te ervaren en maak kennis met ons complete assortiment. Geniet daarnaast van een uitgebreid programma op de beursvloer, vol met de laatste haartrends, nieuwste technieken en de beste deals.

Bestel direct jouw tickets voor The Hair X-perience met €7,50 korting!

The Hair X-perience

The Hair X-perience is hét evenement voor professionals in de kappersindustrie. Het is een unieke kans voor kappers, stylisten en andere professionals om de nieuwste trends en technieken te ontdekken, en om in contact te komen met andere experts in hun vakgebied.

Het evenement biedt een breed scala aan masterclasses, seminars en workshops die zijn ontworpen om professionals in de kappersindustrie te inspireren en uit te dagen. Door deze sessies kunnen de deelnemers hun vaardigheden verbeteren en up-to-date blijven over de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Naast het educatieve aspect is The Hair X-perience ook een uitstekende gelegenheid om nieuwe producten en tools te ontdekken en te experimenteren met de nieuwste technologieën op het gebied van haarverzorging. Dit evenement is een must-visit voor iedereen die serieus is over zijn of haar carrière in de kappersindustrie.

Welkom in de wereld van Elleure

Nieuwsgierig naar de producten van Elleure? Je kunt ons vinden op stand B06. Hier waan je, je volledig in de wereld van Elleure! Bekijk en probeer al onze productlijnen: Teinture haarkleuring, Clarifier oplichting, Modeler styling en de haarverzorgingslijnen Brillant, Brillant Violet, Beaucoup, Hydrater en Édifiant.

Bij de Elleure stand kunnen wij je alles vertellen over het assortiment en heb je de mogelijkheid de producten zelf te testen.

Bezoek The Hair X-perience met korting

Wil jij ook graag de echte Elleure feeling ervaren? Bestel via onderstaande link direct tickets die jou toegang geven tot The Hair X-perience. Via deze link ontvang je ook nog eens €7,50 korting en betaal je nog maar €17,50 per ticket!

Bestel hier jouw ticket voor de The Hair X-perience.

Praktische informatie

The Hair X-perience is op zondag 11 en maandag 12 juni van 10:00 tot 17:00 uur in de Evenementenhal Gorinchem (Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem).

Voor meer informatie ga je naar de site van The Hair X-perience.

Deel deze blog