Elleure in de media

Elleure in de media

Elleure is de afgelopen tijd weer in de media verschenen en wel in het prestigieuze Coiffure magazine en het populaire Echos Coiffure blad, dat wordt verspreidt onder alle professionele kappers in België.

Coiffure magazine

Coiffure is een vooraanstaand vakmagazine dat zich richt op de professionele kappersbranche. Het is een autoriteit in de kapperswereld en biedt een schat aan informatie, trends, technieken en inspiratie voor kappers en hairstylisten. Het magazine biedt diepgaande artikelen, interviews met vooraanstaande professionals, stapsgewijze tutorials en showcases van innovatieve producten en diensten.

Coiffure fungeert als een belangrijk communicatiekanaal binnen de kappersgemeenschap. Het brengt kappers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, productlanceringen, evenementen en belangrijke ontwikkelingen in de branche. Het biedt ook een platform voor kappers om hun werk te presenteren en te delen, waardoor het een bron van inspiratie en creativiteit is.

Voor kappers is Coiffure een onmisbaar bron van kennis en inspiratie. Het helpt hen bij het blijven verbeteren van hun vaardigheden, het ontdekken van nieuwe trends en het opdoen van inzichten in de diverse aspecten van het kappersvak. Of het nu gaat om het ontwikkelen van technische vaardigheden, het volgen van de laatste modetrends of het leren van zakelijke strategieën, Coiffure biedt een schat aan waardevolle informatie en inspiratie voor professionals in de kappersbranche.

Elleure in de Coiffure

Je vindt Elleure in de Coiffure in ‘Behind the Brand’. Dit onderdeel in het magazine heeft als doel om lezers een kijkje te geven achter de schermen van verschillende merken in de kappersbranche en hen te informeren over de unieke kenmerken, waarden en inspiraties die elk merk te bieden heeft – zo ook bij Elleure.

Het artikel biedt een dieper inzicht in het merk Elleure, de visie, de missie en de mensen erachter. Lezers komen meer te weten over de inspiratiebronnen, het creatieve proces, de innovaties en de waarden van Elleure.

Een leuk weetje: Tijdens de uitreiking van de Coiffure awards op 14 mei 2023, hebben alle aanwezigen een editie van de Coiffure ontvangen, met daarin het verhaal van Elleure!

Echos Coiffure

Echos Coiffure is een gratis tijdschrift dat zich richt op de kappersgemeenschap in België. Het magazine is speciaal ontworpen om alle kappers, ongeacht hun achtergrond of ervaring, te bereiken en te voorzien van waardevolle informatie en inspiratie.

Echos Coiffure biedt artikelen, nieuws, trends, technieken en showcases van producten en diensten die relevant zijn voor de kappersbranche. Het fungeert als een platform voor kappers om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, tips en tricks te ontdekken, en hun passie voor het kappersvak te voeden. Met een focus op inclusiviteit en het delen van kennis, speelt Echos Coiffure een belangrijke rol in het verbinden en informeren van kappers in België.

Elleure in Echos Coiffure

Elleure is ook te bewonderen in Echos Coiffure, met hun eigen Zoom pagina. Een Zoom pagina zoomt in op unieke kenmerken van een merk of product. Op de Zoom pagina van Elleure lees je alles over onze Franse charme, productlijnen, hoogwaardige formules, minimalistische designs en het investeren in de kapper van de toekomst.

Wij hopen zo nog meer mensen te inspireren en enthousiast te maken over Elleure: het vegan, fashionable en betaalbare kappersmerk!

Deel deze blog