Elleure Brillant Violet: blond en grijs haar op z’n mooist

Elleure Brillant Violet: blond en grijs haar op z’n mooist

Zorg dat gekleurd en natuurlijk blond en grijs haar prachtig koel blijft met Elleure Brillant Violet. Deze haarverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld om gele ondertonen en dofheid uit het haar te verwijderen en het haar een optimale verzorging te geven.

Professionele haarverzorging voor blond en grijs haar

Elleure Brillant Violet bestaat uit een kleurshampoo (250, 1000ml) en kleurmasker (250ml) Dankzij de verschillende formaten binnen deze lijn zijn de producten niet alleen geschikt voor professioneel gebruik in de salon, maar kunnen ze ook door de klant thuis worden gebruikt om de haarkleur de optimale verzorging te geven.

Unieke formule

De producten van Elleure Brillant Violet geven blond en grijs haar precies wat het nodig heeft, dankzij de unieke formule. Deze formule bevat namelijk blauwe bes en citroen.

Blauwe bessen zijn rijk aan antioxidanten en bevatten vitamine A, C en E. Dit vitaminerijke ingrediënt geeft het haar een intensieve hydratatie. Bovendien wordt de bloedcirculatie gestimuleerd waardoor alle voedzame stoffen in de haarwortel worden opgenomen. Dit zorgt ervoor dat beschadigingen in het haar herstellen en het haar sneller groeit.

Citroen is rijk aan vitamine C. Deze vitamine is een krachtige antioxidant die de haarfollikels beschermt tegen schade door vrije radicalen. Bovendien zorgt deze vitamine voor de aanmaak van collageen, een essentieel bestanddeel van de haarstructuur, waardoor het haar efficiënter kan groeien. Tot slot geeft citroen het blonde haar een lichte en heldere boost.

Een heldere haarkleur met heerlijke geur

De Brillant Violet lijn wordt gekenmerkt door de frisse en zachte zoete geuren van kers en witte bloemen en de zachte geuren van vanille en amber.

De Elleure Brillant Violet kleurshampoo en kleurmasker zijn de perfecte verzorging voor blond en grijs haar. De producten zijn uiteraard 100% vegan, hebben een UV-filter en bevatten geen sulfaten, parabenen en siliconen. Alles voor het beschermen van het haar en de haarkleur!

Deel deze blog