Dit zijn dé haarkleurtrends voor 2022!

Dit zijn dé haarkleurtrends voor 2022!
Geschreven door on 21 december 2021

Het is alweer bijna 2022, wat betekent dat er weer fantastische haarkleurtrends in opmars zijn! In 2022 kun je trends verwachten van zachte zwarte tinten tot beach blonde lokken en alles wat daar tussen zit. Ook ombre, balayage, lowlights en highlights blijven het straatbeeld sieren. Kortom: voor iedereen zit er wel een haarkleurtrend tussen om uit te kiezen! Hieronder zie je de trends van 2022.

Zacht zwart

In 2022 komt zwart haar terug, maar dan in een zachtere variant. Voor sommigen is deze kleur te heftig, maar wanneer het bij jouw klant past zal er fantastisch uit zien!

Gebruik Elleure Teinture permanente crème kleuring met 3.0 + 4.3 met de Elleure Teinture Oxydant 3% bij de aanzet. Voor de lengtes gebruik je de Elleure Teinture permanente crème kleuring 4.3 + een drupje BLUE en de Elleure Teinture Oxydant 1.8%. Spoel het haar hierna grondig uit en gebruik het Elleure Teinture serum. Dit serum is ook ideaal om thuis te gebruiken, hierdoor zal de kleuring beschermd blijven en het haar blijven glanzen!

Karamel Balayage

Balayage is al een tijdje ontzettend populair. Met de kleur Karamel balayage ontstaat er een warme, karamelachtige kleur die iedereen een wow-factor geeft!

Deze kleuring is bereikt met een balayage techniek met de Elleure Clarifier Blond Plex + Elleure Teinture Oxydant 6%. Spoel het haar hierna uit en maak het haar handdoekdroog. Tone het haar met de Elleure Teinture permanente crème kleuring 3.0 op de aanzet en in de punten 7.81 + 8.1 met de Elleure Teinture Oxydant 1.8%. Spoel het haar hierna grondig uit en gebruik het Elleure Teinture serum. Dit serum is ook ideaal om thuis te gebruiken, hierdoor zal de kleuring beschermd blijven en het haar blijven glanzen!

Peach blonde

Peach blonde is dé trendkleur voor het jaar 2022! Met deze kleur laat je je lokken én je huid stralen.

Gebruik de Elleure Clarifier Blondeerpoeder met de Elleure Teinture Oxydant 6% om het haar op te lichten. Spoel het haar grondig uit en ga verder met de aanzet. Voor de aanzet gebruik je de Elleure Teinture permanente crème kleuring 7.06 met de Elleure Teinture Oxydant 6%. Gebruik voor in de lengtes en punten 9.06 met de Elleure Teinture Oxydant 1.8%. Spoel het haar hierna grondig uit en gebruik het Elleure Teinture serum. Dit serum is ook ideaal om thuis te gebruiken, hierdoor zal de kleuring beschermd blijven en het haar blijven glanzen!

Kastanje bruin

De kleur Kastanje bruin kent iedereen wel, maar het verveelt nooit! Deze kleur is een never ending trend en zal zeker in 2022 weer veel gezien worden.

Deze populaire kleur creëer je door in de aanzet de Elleure Teinture permanente crème kleuring 6.0 en de 6.81 te gebruiken in combinatie met de Elleure Teinture Oxydant 6%. Als toner gebruik je de Elleure Teinture permanente crème kleuring 7.81 & 8.1 met de Elleure Teinture Oxydant 1.8%. Spoel het haar hierna grondig uit en gebruik het Elleure Teinture serum. Dit serum is ook ideaal om thuis te gebruiken, hierdoor zal de kleuring beschermd blijven en het haar blijven glanzen!

Kijk op de Instagrampagina van Elleure om nog meer inspiratie op te doen!

Deel deze blog